0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lielais veselības horoskops 2017. gadam

 

sieviete-dumi

2017. gada samērā emocionālais simbols – Ugunīgais Gailis – pret veselību izturas visai bezatbildīgi, jo visa uzmanība taču jāvelta karjeras un privātās dzīves veidošanai un spodrināšanai. Tāpēc arī daudzām zodiaka zīmēm nevajadzētu paļauties uz aklu veiksmi, bet pašām uzņemties atbildību par personīgo veselību.

Tajā ir arī daudz plusu: 2017. gads palīdzēs tev labāk izprast savu ķermeni, iemācīties ieklausīties izjūtās un sekot ēdienkartei, neaizmirstot arī fiziskās aktivitātes.

AUNS

Ziemas periods, ar kuru sāksies 2017. gads, Aunam pārsvarā nebūs viegls tieši veselības ziņā. Bieža saaukstēšanās un dažādas citas kaites liks pārskatīt attieksmi pret veselīgu dzīvesveidu. Auniem zvaigznes cieši piekodina atcerēties par vitamīniem bagātiem produktiem, tīru ūdeni un biežām pastaigām. Bet neaizmirsti silti saģērbties!

VĒRSIS

2017. gadā Vērsim galvenās raizes sagādās daži (jauni) liekie kilogrami. Daži šīs zīmes pārstāvji var pat nepamanīt, ka kļūst krietni apaļīgāki, kamēr citi būs bezgala noraizējušies par slaidās līnijas saglabāšanu. Labākais veids, kā to izdarīt – nodarboties ar sportu. Vēršiem piemērotākie fiziskās aktivitātes veidi ir peldēšana vai pat jāšanas sports. Vasarā vēlams izrauties uz siltām zemēm, pasildīties saulītē un izpeldēties silto jūru sāļajā ūdenī.

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvjiem veselības ziņā paveicies vairāk nekā pārējiem, jo 2017. gads viņiem neatnesīs ne nopietnas slimības, ne citas vērā ņemamas veselības problēmas. Tomēr Ugunīgais Gailis uzstājīgi iesaka neaizmirst par pareiza uztura un aktīva dzīvesveida nozīmi, jo bez tā pat mundrākais un rūdītākais Dvīņu organisms var likt par sevi manīt.

VĒZIS

Samērā sarežģītais periods, kas Vēzi gaida 2017. gadā karjeras jomā, var ietekmēt ne tikai fizisko, bet arī dvēselisko līdzsvaru. Vēzim zodiakālais horoskops 2017. gadā iesaka nodoties austrumu praksēm, izmēģināt atšķirīgus ēšanas paradumus, vairāk laika pavadīt vienatnē ar sevi. Tieši šādas metodes palīdzēs Vēzim pilnībā atjaunot spēkus pat vissaspringtākajās un enerģētiski prasīgākajās situācijās.

LAUVA

Visiem Lauvām, kuriem ir kādas hroniskas slimības, vērts pievērsties savai veselībai ar pienācīgu nopietnību. Neignorējiet pat pašas elementārākās ķibeles, neslinkojiet vērsties pie ārstiem un noteikti ievērojiet visus ieteikumus. Rudens periodā Lauvu var piemeklēt biežas problēmas ar kuņģa zarnu traktu. Lai izvairītos no negatīvām sekām, Lauvam jāseko savai ēdienkartei un jādzer kvalitatīvu, attīrītu ūdeni.

JAUNAVA

Jaunavas 2017. gadā neapdraud biežas saaukstēšanās slimības. Viņu organisms izrādīs apskaužamu spēju pretoties vairumam slimību. Bet tik jauki neies gluži visās jomās: psiholoģiski Jaunavas var bieži justies kā salauztas. Iztukšotības sajūtu un apātiju labāk ārstēt nevis ar zālēm, bet uzturēšanos jaukā sabiedrībā, sportu un iecienīto hobiju.

SVARI

Svari bieži jutīsies aizkaitināti un uzvilkti. Tā iemesls varētu būt dažādi konflikti ģimenē, īpaši 2017. gada pavasarī un ziemā. Biežās garastāvokļa svārstības Svarus var nogurdināt, laupīt spēkus un enerģiju. Lai nelielas nepatikšanas nekļūtu par īstu problēmu, Svariem ieteicamas atslābinošas procedūras:
nodarbībām baseinā, masāžām, atjaunojošajām praksēm.

SKORPIONS

Skorpioni būs tā pārņemti ar karjeras veidošanu un privāto dzīvi, ka pavisam aizmirsīs par savu veselību! Visu gadu tā arī nemaz neliks par sevi manīt, bet gada beigu posmā var parādīties sekas bezatbildīgajai attieksmei pret savu ķermeni. Tie Skorpioni, kas gaiļa gadā aizmirsīs nodarboties ar sportu un veselīgi ēst, var tikt pie daža laba lieka kilograma un pat iemantot gremošanas problēmas.

STRĒLNIEKS

2017. gads Strēlniekam nebūs labākais laiks, lai krasi mainītu ierasto dzīvesveidu. Strēlniekiem var gribēties paeksperimentēt ar ēdienkarti, sākt nodarboties ar jaunu sporta veidu vai atrast citu pielietojumu saviem spēkiem un laikam. Tomēr zvaigznes Strēlniekam iesaka piesargāties, nolikt pie malas domas par šaubīgām praksēm, bet akcentēt pilnvērtīgu uzturu un klasisku, kaut garlaicīgu rīta rosmi un gājieniem uz sporta zāli vai baseinu reizi vai divas nedēļā.

MEŽĀZIS

Jau pēc Jaungada ballīšu sezonas noslēguma Mežāži var just zināmas problēmas ar gremošanu. Mežāzim galvenais ir saprast, ka galvenā cilvēka imunitātes daļa saistīta tieši ar kuņģa un zarnu traktu, tāpēc sekot līdzi ēdienkartei nāksies praktiski visu gadu, lai neiemantotu kādu nepatīkamu kaiti.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram 2017. gads paies “zobārsta zīmē”: vispirms ar asām sāpēm un vēl dažas reizes profilakses labad un jau agrāko problēmu risināšanai. Vēl Ūdensvīriem nāksies daudz vērības veltīt ādas un matu veselībai , jo īpaši daiļā dzimuma pārstāvēm.

ZIVIS

Lai izvairītos no veselības problēmām, Zivīm nāksies pievērst īpašu uzmanību savai veselībai. Obligāti iegādājies sporta zāles abonementu, bet vasarā dodies atpūtā pie dabas, lai atveseļotu organismu. Siltajā laikā Zivīm der norūdīšanās procedūras. Aukstajā laikā jāēd daudz dārzeņu un augļu, retāk našķoties ar ātrajām uzkodām un galvenais – biežāk smaidīt!

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.