8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lielais 2017. gada horoskops sievietēm

 

2016. gads ir pietuvojies savai izskaņai, kas nozīmē to, ka ir pēdējais laiks nedaudz ielūkoties nākotnē! Gandrīz katrs no mums vēlas uzzināt, ko tad mums Jaunajā 2017. gadā ir ieplānojušas zvaigznes!

Katra sieviete vēlas būt neatvairāma, pievilcīga un vienmēr iegūt kāroto, taču ne vienmēr tas izdodas! Kāds šis gads izvērtīsies tieši daiļā dzimuma pārstāvēm?!

Šis 2017. gada horoskops sievietēm palīdzēs saprast, kāds būs šis gads un ko no tā sagaidīt, kādās jomās uzsmaidīs veiksme un no kā būtu jāuzmanās, kā arī dos kādu vērtīgu padomu, kā padarīt šo gadu vēl veiksmīgāku!

AUNS

Aunu sievietēm 2017. gads solās būt notikumiem bagāts. Karjeras izaugsmes iespējas ir Jūsu rokās – rezultāti būs atkarīgi ne tikai no ieliktajām pūlēm, bet arī no attiecībām ar priekšniecību un kolēģiem. Pacentieties daudz nopietnāk attiekties pret tuvo cilvēku padomiem un uzticēties savai intuīcijai – jau pašā gada sākumā Jums var ienākt prātā kāda jauna ideja, kas pilnībā var mainīt Jūsu dzīvi un likteni.

 

VĒRSIS

Vēršu sievietēm zvaigznes šajā gadā iesaka parūpēties par jauniem iespaidiem, tāpēc neatsakieties no tālākiem komandējumiem, braucieniem un nelieliem ceļojumiem. Tas viss Jūsu dzīvē var ievest cilvēku, kurš Jums būs bezgala tuvs. Jūsu karjera, iespējams, var nedaudz mainīties gada vidū – pacentieties saprast, kas tieši Jums ir vajadzīgs, un pieturieties pie izvēlētā kursa.

 

DVĪŅI

Dvīņu sievietēm sasniegt savus mērķus šajā gadā palīdzēs koncentrēšanās uz kaut ko vienu, tāpēc netērējiet savus spēkus un laiku lietām, kas ir nenozīmīgas, kā arī nemetieties no vienas galējības nākamajā. Grūtos brīžos sava lepnuma un principu dēļ neatsakieties no apkārtējo palīdzības.

 

VĒZIS

Vēžu sievietēm šis gads sola veselu emociju jūru un izturības pārbaudījumus, tāpēc kontrolējiet sevi un nemetieties ar galvu bezdibenī. Ieklausieties savā saprāta balsī. Romantiska rakstura jautājumos uzticieties savai intuīcijai – neviens cits tik labi nespēs sajust Jums vajadzīgo cilvēku un pieņemt gala lēmumu.

 

LAUVA

Lauviņām šajā gadā izdosies pierādīt gan sev, gan apkārtējiem, ka viņas patiešām ir spēcīgas sievietes, tomēr, lai sasniegtu savus mērķus, nevajadzētu izmantot jebkādus līdzekļus. Atcerieties, ka, pirmkārt, Jūs esat līderes, kas nozīmē to, ka Jūs visu protat sasniegt arī godīgā ceļā.

JAUNAVA

Jaunavām šis gads var izrādīties ļoti laimīgs – ja liksiet lietā visus savus spēkus un enerģiju, Jūsu sapņi piepildīsies. Nepadodieties provokācijām un drosmīgi sekojiet saviem sapņiem. Arī sadzīves un finanšu sfērā nevajadzētu visu atstāt pašplūsmā – saplānojiet pirkumus un tēriņus jau vairākiem mēnešiem uz priekšu un pacentieties nenovirzīties no sava plāna.

 

SVARI

Svaru sievietēm šajā gadā uz daudz ko var nākties paskatīties no cita skatu punkta. Pastāvīgās pārmaiņas, kas notiks Jums visapkārt, liks Jums saprast Jūsu problēmu avotu un rast tam kādu efektīvu risinājumu. Nebaidieties sākt visu no sākuma – tas jau otrajā gada pusē dos ļoti labus rezultātus.

 

SKORPIONS

Skorpionu sievietēm šajā gadā nevajadzētu atslābināties un atstāt svarīgu jautājumu risināšanu pašplūsmā, jo tas var iznīcināt to, pie kā Jūs pēdējā laikā tik sūri un grūti esat strādājušas. Pirmkārt, paļaujieties uz sevi, tad arī panākumi nebūs ilgi jāgaida. Ja Jūs atrodaties mīlestības meklējumos, tad uzmanīgi paskatieties apkārt – iespējams, ka kāds no Jūsu draugiem jau sen ir Jūsos iemīlējies.

 

STRĒLNIEKS

Ekspresīvajām Strēlniecēm šajā gadā var nākties nedaudz remdēt savas alkas pēc piedzīvojumiem un nodarboties ar sadzīves jautājumiem. Jūsu sievišķā būtība un prasme klausīties palīdzēs Jums atrast pieeju jebkuram cilvēkam – izmantojiet šīs īpašības, ja Jums būs nepieciešama palīdzība.

 

MEŽĀZIS

Mežāžu sievietēm šajā gadā galvenais būs līdzsvars starp atpūtu un darbu, tāpēc jau pašā gada sākumā pacentieties neuzgrūst sev kaudzi darba, dodot sev pietiekami daudz laika atpūti un pašattīstībai. Harmonijas sasniegšanu palīdzēs veicināt meditācija.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru sievietēm šis gads solās būt īsta “dāvana” – Jums būs ļoti aktīva dzīve, daudz jaunu iepazīšanos un arī iedvesma Jūs nepametīs, ja vien pašas neieslēgsieties četrās sienās un neatteiksieties no dzīves piedāvātajām iespējām. Pacentieties gadu sākt maksimāli spilgti un interesanti, jo ir taču tāds teiciens – kā Jauno gadu sagaidīsi, tā pavadīsi!

 

ZIVIS

Sapņainajām Zivīm 2017. gadā var nākties nolaisties no debesīm uz zemi, sākot nodarboties ar dažādiem sadzīviska rakstura jautājumiem. Atcerieties, ka neviens cits nezina, kā Jums būtu labāk. Aizstāviet savu viedokli un prasiet no sevis vairāk, nekā parasti. Tāda pieeja tuvākajā nākotnē atnesīs Jums veiksmi un labklājību.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.