14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops, kurā apvienotas senas zināšanas- Jūs būsiet pārsteigti par tā patiesumu

 

Katrai kultūrai ir savas gadsimtiem lolotas un slēptas zināšanas. Tās saistāms ne tikai ar laika apstākļu noteikšanas veidiem, bet arī ar tradīcijām, kurās iekļauti dažādi ticējumi, kas atklāj jebkuras tautas būtību.

Daudziem zināms, ka Senā Ēģipte ieņem līdera pozīcijas civilizācijas attīstībā kā tādā, tāpēc Seno ēģiptiešu atstātie mantojumi ir apbrīnojami, turklāt daudzi viņu noslēpumi joprojām nav atklāti. Mēs Tevi aicinām uzzināt, kas slēpjas katra cilvēka dvēseles dziļumos – metode, kas pie mums nonākusi vēl no laikiem, kad pār zemi valdīja dievi… Tu noteikti būsi pārsteigts par šī senā horoskopa patiesumu, tāpēc nekavējoties ielūkojies tajā un uzzini, ko tas par Tevi saka!

Nīla (1. – 7. janvāris, 19. – 28. jūnijs, 1. – 7. septembris, 18. – 26. novembris)

Dievs Nīls – bezgalīgas enerģijas avots. Ēģiptieši uzskatīja, ka Nīlas upe sniedza dzīvību visai apkaimei. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti kaislīgas dabas un impulsīvi. Devīze – labāk izdarīt un nenožēlot, nekā neizdarīt un nožēlot. Viņiem der jebkāda profesija, kurā nav nepieciešams visu dienu pavadīt darba vietā.

Raksturs: Jūs viegli adaptējaties jebkādā vidē un Jūsu viedoklis vienmēr ir ļoti trāpīgs. Jums nepieciešams būt daudz uzmanīgākiem, jo citi cilvēki var to izmantot. Kopumā Jūs esat dzīvespriecīgi un pacietīgi cilvēki, bet, kad tiekat izsisti no līdzsvara, rīkojaties pārāk impulsīvi, kas ne vienmēr var būt ļoti labi, taču, lai vai kā, cilvēki Jūsu klātbūtnē jūtas mierīgi.

Amons – Ra (8. – 21. janvāris, 1. – 11. februāris)

Amons sevī ietver vairākus raksturus: Ra – saules dieva, Mins – auglības dieva, Monts – karavīru aizgādņa. Amons-Ra tiek uzskatīts par vīrieti ar auna ragiem. Viņš aizsargā gudrus cilvēkus, kuriem pirmajā vietā ir neizmērojams optimisms. Parasti tie ir līderi, kas savas profesijas izvēlas tādas, kas atklāj viņu talantus.

Raksturs: Jūsu neierobežotā harizma pievelk cilvēkus. Jūs mākat pārliecināt, mēdzat būt tik populāri, ka nepietiek laika saviem tuviniekiem. Drosme un dzīvesprieks – tie ir Jūsu sabiedrotie, taču tas neliedz Jums būt viltīgiem. Amons-Ra sniedz Jums dziedēšanas spējas. Jūs esat lieliski diplomāti, lai gan romantiskās attiecībās Jums ir grūti atvērties otram cilvēkam.

Muta (22. – 31. janvāris, 8. – 22. septembris)

Šī ir otrā ēģiptiešu dieviete uzreiz aiz Izīdas, viņa simbolizējot bargu māti. Tiek attēlota kā sieviete, kurai galvā ir dubults vainags, kā arī lauva vai grifs. Šajā laikā dzimušie cilvēki ir ļoti prasīgi pret sevi, vienmēr ir gatavi palīdzēt nevis ar vārdiem, bet darbiem. Viņu starpā ir daudzi izmeklētāji un testētāji.

Raksturs: Jūs esat stipri un veseli un jau laicīgi spējat sajust nelaimi, Jums nav bail doties izpētīt jauno, tomēr Jūs esat pārlieku emocionāli, tādēļ bieži novērojamas garastāvokļa svārstības. Jums varat dzīvot arī vieni un padarīt savu pasauli, kurā nebūs lemts iekļūt nevienam, pilnīgu, bet tad, kad Jūs iemīlaties, lai attiecības patiešām izdotos, Jūs esat gatavi gāzt kalnus.

Gebs (12. – 29. februāris, 20. – 31. augusts)

Ēģiptieši Gebu uzskatīja par zemes dievu, kas simbolizē stabilu aliansi un vienotību. Gebs simbolizē arī augus un minerālus. Ja esat dzimuši šajā zīmē, Jūs esat labsirdīgi un jūtīgi cilvēki. Gebs aizsargā psihologus, sabiedriskos darbiniekus un tehniskos speciālistus.

Raksturs: Jums ir patiesi maģiskas rokas, zem kurām viss spēj uzziedēt un sakārtoties pa plauktiņiem. Jebkura Jūsu zemē nomestā sēkla uzdīgs. Varētu šķist, ka Jums pietrūkst enerģijas, bet patiesībā tas ir Jūsu iekšējais princips. Jūs esat iespaidīgi un pievilcīgi cilvēki, un draugi Jūs mīl pat pārlieku daudz. 

Izīda (11. – 31. marts, 18. – 29. oktobris, 19. – 31. decembris)

Izīda simbolizē sievišķību un mātes jūtas. Savu slavu viņa ieguva brīdī, kad atdzīvināja savu mirušo vīru Ozīrisu. Viņu bieži attēlo kā sievieti ar vērša ragiem, starp kuriem spīd saule. Ja esat sieviete, kas dzimusi šajā zīmē, Jūs sagaida patiesa laime, jo šīs dievietes galvenā iezīme ir mīlestība.

Raksturs: Tur, kur atrodas Izīdas apsargātie, nav vietas tumšajiem spēkiem. Jūs esat veiksmes talismani – atklāti, ambiciozi, dzīvojat “uz pilnu klapi”! Galvenā vājība – pārlieku liela idealizēšana, tāpēc, ja neatradīsiet sev pietiekami labu cilvēku, būsiet ļoti apbēdināti un nolemsiet dzīvot vieni. 

Ozīriss (1. – 10. marts, 27. novembris – 18. decembris)

Ozīriss ir viens no varenākajiem Ēģiptes dieviem. Viņš ir mirušo dievs, kas ar cilvēkiem runāja par viņu dzīvi un bija garants, ka tie pazemes valstībā izdzīvos. Simbolizē atjaunošanos, jo viņš nekad nemirst. Zem viņa zīmes esošie cilvēki ir teicami oratori un organizatori. Dažreiz šķiet, ka viņi redz cauri citiem cilvēkiem un no viņiem nav iespējams neko noslēpt.

Raksturs: Jūsu lielā ziņkāre pievelk jaunus un negaidītus eksperimentus. Jūs esat pašpārliecināti cilvēki, kas katru mirkli dzīvo uz pilnu programmu, nebaidoties no nekādām neveiksmēm. Šķiet, ka Jums katram gadījumam ir aparāts, ar kuru atgriezt atpakaļ laiku. Diemžēl Jums ir nosliece uz depresiju, tāpēc iesakām Jums padomāt, pirms draudzības vārdā ziedojat mīlestību.

Tots (1. – 19. aprīlis, 8. – 17. novembris)

Dievs, kas apmācīja cilvēkus runāt, rakstīt un rēķināt. Tiek uzskatīts par filosofu un zinātnieku aizgādni. Zināšanu un rakstīšanas dievs astronomiem, apsaimniekotājiem un dziedniekiem. Šīs zīmes pārstāvji atšķiras ar spējām analizēt un ar loģisko domāšanu. Kad viņi cenšas citus pārliecināt, viņi burtiski skatās acīs un hipnotizē. Jau pēc dažām sekundēm viņi spēj atšķirt melus no patiesības.

Raksturs: Jūs veiksmīgi izturat visus dzīves sagādātos šķēršļus. Vienmēr esat tendēti nokļūt līdz patiesībai un visur jūtaties kā mājās. Tas viss palīdzēs Jums atrast profesiju, kurai paliksiet uzticīgi uz visu dzīvi. Mīlestībā savam partnerim atdodat visu to labāko, bet Jūsu nepilnības paliks ārpus mīļotā redzesloka.

Anubiss (8. – 27. maijs, 29. jūnijs – 13. jūlijs)

Anubiss nodarbojās ar mirušo balzamēšanu. Viņa vadībā šīs ceremonijas norisinājās ļoti svinīgi. Anubiss mirušos sagaidīja pie ieejas tumsas valstībā un noteica dvēselēm likteni. Freskās viņš tiek attēlots kā šakālis. Viņš ir “pūču” pārvaldnieks – cilvēki, kas vēlu iet gulēt un vēlu ceļas.

Raksturs: Šie cilvēki labāk ir vieni, nevis atrodas kādā kompānijā. Ideālisti un ļoti emocionāli, tādēļ viņiem iespējams piedzīvot depresiju, lai gan reizēm tieši depresija palīdzēs rast izeju no situācijas. Jūs esat lieliski psihologi. Galvenā problēma – nespējat izmainīt reiz jau pieņemtu lēmumu, turklāt Jums ir ļoti grūti atrast sev radniecisku dvēseli.

Sets (28. maijs – 18. jūnijs, 28. septembris – 2. oktobris)

Brīvības simbols, tumsas, nemieru, tuksnešu, vētru un kara dievs. To bieži attēlo kā cilvēku ar mežacūkas galvu. Šajā laikā dzimušie ir ļoti ambiciozi, radoši, pārliecināti par sevi un savu taisnību. Šie cilvēki bieži nododas politikai, ieņem augstus vadošos amatus.

Raksturs: Viņi vislabāk māk tulkot likteņa zīmes. Jūs zināt, ka grūtības tiek piespēlētas tādēļ, lai tās pārvarētu. Bieži domājat, ka uzticēties varat tikai sev. Jūs domājat, ka egoisms darbojas kā vairogs, kas atspoguļo visu, kas Jums var kaitēt, bet mīlestībā Jums ieteicams kontrolēt greizsirdību.

Bastete (14. – 28. jūlijs, 23. – 27. septembris, 3. – 17. oktobris)

Mīlestības un auglības dieviete, ko attēloja kā sievieti ar kaķa vai lapsas galvu. Viņa aizstāv faraonu un cilvēci. Šajā laikā dzimušie ir ļoti apburoši, prot lieliski izjust situāciju. No viņiem sanāk lieliski skolotāji, floristi, grāmatveži. Sievietes ir ideālas mātes un sievas.

Raksturs: Ļoti viegli samazināt stresu. Jūsu aura spēj sasildīt jebkuru. Pārmērīga piesardzība reizēm traucē noteikt situācijas būtību, tādēļ ieteicams atvērties pasaulei. Jūsu šarms pievelk cilvēkus. Jūs būsiet tuvinieku uzmanības centrā, un viņi sniegs Jums rūpes un bezgalīgu mīlestību.

Gors (1. – 7. maijs, 20. – 30. aprīlis, 12. – 19. augusts)

Debesu, zvaigžņu, mīlestības dievs, kas aizstāv faraonus. Viens no senākajiem un svarīgākajiem ēģiptiešu dieviem. Visbiežāk attēlo kā piekūnu. Tie, kas dzimuši Gora pakļautībā, ir radīti, lai lidotu. Viņiem ir lieliska fantāzija, bagātīga iztēle, tādēļ radošs darbs ir perfekts. Labi biologi, zoologi un dzīvnieku dresētāji.

Raksturs: Jūs ciena dzīvesprieka, labsirdības un pragmatisma dēļ. Nebaidāties no smaga darba, atbildības un riska uzņemšanās. Problēmas – despotisms, jo Jums patīk visu kontrolēt. Ja runa ir par mīlestību, tad pastāvīgas jūtas radīsies, visticamāk, līdz ar vecumu.

Sehmeta (29. jūlijs – 11. augusts, 30. oktobris – 7. novembris)

Dieviete ar lauvas galvu, kuras galvenais mērķis dzīvē ir taisnīgums. Sehmeta bija kara un strīdu dieviete. Viņu uzskatīja par cilvēku ciešanu iemeslu, bet viņas spējās bija arī atbrīvot cilvēkus no slimībām. Viņa pārvaldīja ārstus un burvjus. Sehmetas zīmē dzimušie ir daudz autoritatīvāki par pārējiem mirstīgajiem.

Raksturs: Jūsu veiksme var citiem radīt apjukumu. Vienmēr parādāties īstajā laikā, īstajā vietā. Jums līdzās visur dodas veiksme. Esat kaislīgi, lepni un nepierunājami, labi kontrolējat sevi, tādēļ reti pieļaujat kļūdas, tomēr zem maskas slēpjas piesardzīga un jūtīga daba, kura alkst, lai kāds to atzītu. Elastība, iztēle un mazāk paškritikas – tā ir Jūsu recepte.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.