6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Amerikānis novērtē Latvijas populāro mūziku (+VIDEO)

 

Kāds amerikānis ieklausījies savos YouTube skatītājos un uzfilmējis video, kurā kritizē latviešu izpildītāju mūziku. Šī jaunā vīrieša YouTube kanālā redzami vairāki video, kuros viņš pēc savas gaumes vērtē dažādu valstu un izpildītāju skaņdarbus.

Nesen Braiens savā kanālā lejuplādējis jaunu video, tajā klausoties latviešu mūziku, viņš noklausījās tādu grupu un izpildītāju skaņdarbus kā “Carnival Youth” kompozīciju “Never Have Enough”, “Kreisais krasts” & Madjooe kopdarbu “FleKKsinonem”, repera anša un Kristīnes Pāžes kompozīciju “Zemes stunda”, “Bermudu divstūra” hitu “Zaudējam brāli”, kā arī grupas “Refleksija” dziesmu “Bet maijpuķītēm jāpaliek”.

Video publicēts 25.janvārī un tam jau ir vairāk kā 32 tūkstoši skatījumu! Zem video ir redzami vairāki latviešu komentāri un video tiek atzinīgi novērtēts, šķiet, ka Braienam, pat nesaprotot latviešu mūziku, tā patīk, un viņš spēj izprast dziesmu būtību bez latviešu valodas zināšanām. Brīnumaini, bet mūzikā viss ir skaidrs pat nesaprotot tekstu! 

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.