7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Meganas Mārklas tēvs ir izteicis jaunus draudus savai meitai (+VIDEO)

 

Tomass Mārkls ir apstiprinājis, ka ir gatavs uzstāties tiesā pret savu meitu! Meganas Mārklas tēvs uzskata, ka viņa ir vainojama konfliktā, kas ieildzis nu jau iesaistot arī medijus un vairākus izdevumus…

Tomass nesen apstiprinājis, ka liecinās tiesā kompānijas “Associated Newspapers” izdevuma “The Mail on Sunday” labā, ar ko tiesājas nu jau bijušie Saseksas hercogi. Šo tiesas prāvu paredzēts skatīt Londonas Augstākajā tiesā. Interesanti, ka juristi uzskata, ka tieši Tomasa liecība kļūs par galveno notikumu šajā tiesas procesā!

Meganas Mārklas attiecības ar viņas tēvu ir strauji pasliktinājušās jau divus gadus. Izrādās, ka divus mēnešus pēc savām kāzām Megana savam tēvam uzrakstīja privātu vēstuli. Vēstulē viņa aicināja Tomasu neizdarīt nekādus paziņojumus par viņu vai viņas vīru, tādējādi nenomelnojot viņu medijos un arī presē.

Tomasam vairākos jautājumos nesakrīt viedoklis ar savu meitu, viņš šo vēstuli parādīja populārajam izdevumam “The Mail on Sunday”. Izdevums publicēja daļu no vēstules un Meganu tas patiesi satrieca, viņa uzskata, ka  tabloīds ir “izrāvis frāzes no konteksta, lai manipulēta ar lasītāju viedokļiem”. Izdevums “The Mail on Sunday” nepiekrīt bijušās hercogienes apvainojumiem.

Savas sirds operācijas dēļ vīrietis nav varējis apmeklēt svinīgo kāzu ceremoniju, par ko informēja kā savu meitu. Meganas Mārklas tēvs uzsvēra, ka viņa un meitas attiecības kļuva saspīlētas drīz pirms tam, kad Megana gatavojās precēties ar princi Hariju. 

Princis Harijs komentāj šo situāciju un apgalvoja, ka Tomasa  prombūtne ir “ļoti ievainojusi Meganu”. Tomasam šis komentārs nešķita saprotams, viņš ir sašutis, ka Megana neesot pat painteresējies, kā vīrietis pēc operācijas jūtas. “Man ļoti žēl, ka mana sirdslēkme ir iztraucējusi jūsu plānus,” – visbeidzot Tomass esot atbildējis princim Harijam, ziņo izdevums “The Sun”.

Pagājušā gada oktobrī princis Harijs nāca klajā ar satraucošu  paziņojumu, ka tabloīda redakcija ir “uzlauzusi” viņa un Meganas mobīlos telefonus  un ieguvusi personīgu informāciju. Konfliktu starp Tomasu Mārklu un viņa meitu Meganu centās mazināt aktrises brālis. Meganas vecākā māsa nostājās tēva pusē un TV šovā pauda viedokli, ka princis Harijs un Megana ir liekuļi un hipokrāti.

Video

 

Foto

https://www.instagram.com/p/B3X0RLEAAte/

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.