1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vai savas automašīnas krāsu izvēlējies apdomāti? Uzzini, ko tā pastāsta par tevi!

 

Raksts 2

Vai plāno iegādāties jaunu automašīnu? Ja tā, tad pavisam noteikti piedomā pie automašīnas krāsas kādā to izvēlies, jo tā var daudz pastāstīt par tavu personību.

Zemāk uzzini, kādas krāsas automašīnu izvēlēties, lai tā atbilstu tavai personībai:

Melna: klasika, elegance, varenība, spēks.

Ar personām, kuras pārvietojas melnas krāsas automašīnās nebūt nav viegli manipulēt. Viņi mīl eleganci un novērtē klasiskas vērtības, kā arī, iespējams, savā garderobē izvēlās daudz melna apģērba.

Balta: tīrība, tiešums, godīgums.

Baltas automašīnas īpašnieki ir personas, kas mīl tīrību, pedantismu, kā arī, cilvēkos novērtē tiešumu. Šīs personas mīl tiekties pēc pilnības, bet reizēm tie mēdz ilgoties pēc daudz vienkāršākas dzīves.

Sudraba: elegance, gudrība, praktiskums.

Sudraba krāsa ļauj nomaskēt netīrumus, kas radušies uz automašīnas virsbūves, tādējādi ietaupot laiku uz automašīnas mazgāšanu. Personas, kas izvēlas pelēkas krāsas automašīnu labāk šo laiku velta darbam, jo tām ir tieksme savu darbu un karjeru nostādīt pirmajā vietā.

Sarkana: dinamika, ārišķīgums, juteklisms.

Ir divi dažādi sarkanās krāsas toņi – spilgti sarkans un tumši sarkans. Personas, kuras izvēlas spilgti sarkanas krasas automašīnu ir enerģiski, viņiem patīk būt uzmanības centrā un izcelties citu cilvēku vidū.  Cilvēkiem, kas izvēlas tumši sarkanas krāsas automašīnu piemīt tās pašas īpašības, bet tie ir izsmalcinātāki cilvēki.

Pelēka: neitralitāte, praktiskums, prātīgums.

Pelēkā krāsa ir ļoti neitrāla un to visbiežāk izvēlas cilvēki, kas ir prātīgi un praktiski. Šīs personas noteikti mēdz sastādīt sarakstus ar ikdienas darbiem un mīl daudz runāt.

Gaiši zila: miers, uzticība, taisnība; Tumši zila: pārliecība, ticība

Neatkarīgi no toņa, zilu krāsu automašīnu vadītājiem var uzticēties. Gaiši zilas krāsas automašīnu vada cilvēki, kas ir mierīgi un ļoti uzticīgi, savukārt tumši zilas automašīnas īpašnieki ir daudz pārliecinātāki par sevi.

Oranža: individualitāte, mākslinieciskums.

Oranžas krāsas automašīnas ir vienas no interesantākajām automašīnas krāsām. Arī cilvēki, kuri izvēlas šādas automašīnas krāsu ir ļoti radoši, oriģināli un mākslinieciski. 

Brūna: spēks, unikalitāte, dabiskums.

Personas kuras izvēlās brūnas krāsas automašīnu, īpaši tumši brūnas krāsas, alkst pēc elegances un jaudas, kas piemīt melnas krāsas automašīnu vadītājiem. Mīl zemi, rūpējas par to, novērtē un ciena cilvēkus, kas domā līdzīgi.

Dzeltena: prieks, laime, humors.

Dzeltas krāsas automašīnas vadītāji ir pozitīvi cilvēki, tiem piemīt lieliska humora izjūta un pozitīvs skatījums uz dzīvi. Bieži tie sirdī jūtas daudz jaunāki kā patiesībā ir.

Tumši zaļa: uzticība, tradicionalitāte, līdzsvars ; Gaiši zaļa: dabiskums, miers

Zaļā krāsa ir dabas krāsa, tā izstaro uzticību un tradicionalitāti. Personas, kuras izvēlas zaļas automašīnas krāsu pēc dabas ir ļoti mierīgi, vienkārši un gaiši cilvēki.

Zelta: krāšņums, inteliģence, komforts

Zelts tiek uzskatīts par visdārgāko materiālu un tie, kas izvēlas zelta krāsas automašīnu mīl komfortu un ir gatavi par to maksāt.

Vai atradi savas personības saderību ar savu automašīnu? Protams ir daudz citu faktoru pēc kuriem izvēlamies savu automašīnu – zīmols, modelis, ražojums, bet ikviens no mums vienmēr sliecās uz konkrētas krāsas automašīnu un tas pavisam noteikti kaut ko stāsta par mums un mūsu personību.

 

Raksts tapis sadarbībā ar:  logo

Avots: littlethings.com; today.com

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.