12.3 C
Rīga
trešdien, 1 maijs, 2024

Baudi pludmales sezonu ar Lunette!

 

Vai peldēšanās un bezrūpīga atpūta pludmalē ir savienojama ar menstruācijām? Jā, ir! Ja tev ir Lunette menstruālā piltuvīte. Mēnešreižu dēļ tev vairs nav jāpaliek pilsētā vai jāpārceļ ceļojums, kamēr citi dodas ķert sauli, peldēties un izklaidēties. Lietojot Lunette menstruālo piltuvīti, tu vari peldēties un sauļoties mini bikini un darīt visu, ko vēlies – nekas tevi neierobežos, un tu nebūsi atkarīga no wc pieejamības, lai vairākas reizes mainītu higiēnas līdzekli. Vasara ir īstais laiks, lai izbaudītu Lunettes priekšocības.

Lunette menstruālā piltuvīte ir ērta un veselībai nekaitīga izvēle. To ievieto makstī salocītu, līdzīgi kā tamponu, kā redzams fotogrāfijā pa labi.

Pēc ievietošanas makstī tā pati atgūst savu formu jeb ‘atveras’ un nofiksējas pie maksts sieniņām. Tas neizraisa diskomforta sajūtu un noteikti nav sāpīgi, jo maksts ir elastīga un piltuvīte ir mīksta.

Lunette jāizņem tikai 2-4 reizes diennaktī – vidēji ik pēc 6-12 stundām. To, cik bieži Tev jāizņem piltuvīte, Tu sapratīsi, tiklīdz sāksi to lietot. Tā nevar līt pāri, pat ja ir sasniegusi savu maksimālo ietilpību, apgāzties, pazust ķermenī – tās novietojums makstī ir zemāks nekā tamponam un tās šķidrumietilpība ir aptuveni 3 tamponi.

Lunette menstruālās piltuvītes priekšrocības:

* Hipoalerģiska (100% medicīniskais silikons), droša lietošanai un nekaitīga Tavai intīmajai veselībai.

* Neizsusina gļotādu un nerada saspiestu vidi makstī, tādējādi nepadarot to uzņēmīgāku pret nelabvēlīgām baktērijām un mikrobiem.

* Viegli lietojama un kopjama – jāizņem, lai izmazgātu vai notīrītu ar dezinficējošo salveti tikai 2-4 reizes diennaktī, un turklāt tai nav kokvilnas detaļu, kas var samirkt wc apmeklējuma laikā.

* Tā nevar izkrist, pat ja ir pilna, tomēr jāatceras, ka piltuvīte noteikti jāizņem un jāiztīra pēc 12 stundām.

* Viena piltuvīte Tev kalpos vismaz 10 gadus. Tas ir būtisks naudas ietaupījums.

Lunetti kā 100% drošu un piemērotu menstruālajai aizsardzībai atzinušas US Food and Drug Association, Australia Government Department of Health and Ageing,Therapeutic Goods Association, kā arī Lunettei piešķirta pirmklasīgas kvalitātes zīme. Aicinām izvēlēties tikai īsta medicīniskā silikona izstrādājumus un neiegādāties lētus pakaļdarinājumus no plastmasas!

Meklē Ģimenes aptiekās (cena aptiekā – LVL 18,90), Ilmas aptiekās vai pasūti www.magnolija.eu (cena internetveikalā – LVL 15,00)!

Atklāj priekšrocības, ko sniedz Lunette un izbaudi vasaru!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.