1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mūsdienīga menstruālā aizsardzība un tās priekšrocības

 

Tev patīk komforts un rūp sava intīmā veselība? Esi aktīva dzīvesveida piekritēja un sporto? Cieni savu laiku un naudu? Lunette ir tieši tas, kas Tev vajadzīgs!

Menstruālā aizsardzība vairs nenozīmē tikai paketi vai tamponu. Mūsdienīga izvēle ir Lunette menstruālā piltuvīte. Kas tas ir?

Lunette menstruālā piltuvīte (pēc formas atgādina pavisam nelielu piltuvīti, tikai bez caura gala)ir vienkāršs, bet absolūti ģeniāls higiēnas līdzeklis, ko lieto menstruāciju laikā – to ievieto makstī salocītu, līdzīgi kā tamponu, un tā nevis uzsūc, bet savāc šķidrumu.

Pēc ievietošanas tā atgūst savu formu jeb ‘atveras’ un nofiksējas pie maksts sieniņām. Pēc vajadzības to izņem, izskalo un lieto atkal (detalizēta lietošanas instrukcija ir katrā iepakojumā). Tā ir daudzreiz lietojama – kaut 10 gadus un ir bez alerģijas riska. Lunetti jāizņem, lai iztīrītu maksimums 4 reizes diennaktī. Tā der jebkurai sievietei. Tās lietošana nav sāpīga vai nepatīkama. Lunette pēc ievietošanas makstī nav jūtama.

 

Ja Tev ir Lunette, Tu iegūsti:

Visuzticamāko sabiedroto – tiklīdz Tev būs skaidrs lietošanas princips: salocīt – ievietot – pēc noteikta laika izņemt – iztīrīt – lietot atkal. Iespējams, uzsākot lietot, pāris reizes vajadzēs patrenēties, lai iegūtu pārliecību, ka piltuvīte ievietota pareizi. Lunetti bez izņemšanas drīkst lietot līdz 12 (!!!) stundām.

  • 100% drošu, viegli lietojamu un veselībai nekaitīgu aizsardzību (Lunetti atzinušas US Food and Drug Association, Australia Government Department of Health and Ageing,Therapeutic Goods Association), kā arī Lunettei piešķirta pirmklasīgas kvalitātes zīme.

  • Daudz vairāk komforta un ‘svaigu’ jušanos Tavās īpašajās dienās – vari droši dejot, peldēties un sportot –piltuvīte nevar izkrist, pārlīt, apgāzties vai pazust ķermenī.

  • Nelielu silikona gadžetiņu, kam rūp Tava intīmā veselība.

  • Nozīmīgu naudas ietaupījumu. Lunette atmaksājas 5 mēnešu laikā. Paskaiti pati, cik iztērē jau ierastajai aizsardzībai 10 gadu laikā!

Ja Tev ir Lunette, Tu zaudē:

  • Neērtības darbā, skolā, mājās un izklaidē, kas saistītas ar neatliekamiem vairākkārtējiem WC “piespiedu” apmeklējumiem (salīdzinājumam – Lunette jāizņem, lai izskalotu tikai 2-4 reizes diennaktī).

  • Mitras, saspiestas vides veidošanos, kas veicina, piemēram, piena sēni.

  • Vajadzību nodrošināties ar vairākiem produktiem.

  • Nepieciešamību skriet uz tuvāko aptieku vai veikalu visnepiemērotākajā brīdī, jo Lunette nemēdz “izbeigties”.

  • Regulārus izdevumus katru mēnesi. Lunette ir pirkums ilgam laikam.

Tu esi pelnījusi tikai vieglas dienas! Celies spārnos, kad vēlies!

Vairāk info par Lunetti un iegāde www.magnolija.eu/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIzpalidzat,,,
Nākamais rakstsPirmais sniegs