9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Padomi un ieteikumi pavasara vieglumam no uztura konsultantes Maijas Bērziņas

 

“Pavasarī nedrīkst aizmirst par organisma attīrīšanu un stiprināšanu! Ir maldīgi uzskatīt, ka par organisma attīrīšanu nav jādomā cilvēkiem, kuri regulāri ēd dārzeņus un auzu pārslu putras. Ar šādu pieredzi nākas saskarties,” stāsta uztura konsultante Maija.

“Kā arī, par svara zaudēšanu un slaidu augumu sāk domāt, kad mugurā jau jāvelk peldkostīms. To visu vajag darīt laicīgi, jau agrā pavasarī, un organisma attīrīšanu būtu labi veikt divas reizes gadā, zinot, ka ķermeņa figūru saglabāt skaistu spēsim arī ikdienā, ne tikai pavasarī vai vasarā. Nav labāka veida, kā attīrīt veselīgi savu ķermeni ar tēju palīdzību. Lūk, īpaši izstrādātas ir augu valsts izcelsmes tējas maisījumi Detox Cleansing un Detox Slimming tēju komplekss, ko izstrādājusi uztura speciālistu komanda. Tas attīra organismu, šķeļ taukus, samazina apetīti, veicina svaru zudumu pat -7kg mēnesī. Tikai pāris tasītes dienā un rezultāts jūs pārsteigs. Bez liekas piepūles, bez organisma pakļaušanas medikamentiem un drastiskas badošanos, jūs varat tikt pie sava kārotā auguma.”

“Arī Tu vari uzsākt attīrīt organismu pavasarī, lietojot šo tēju un atvadoties no liekajiem kilogramiem. Nemaz nav tik grūti sagatavot sevi pavasarim un peldsezonai,” uzsver uztura konsultante Maija. “Piedāvājumā ietilpst  attīroša un slaidinošā tēja, protams, produktu var lietot arī atsevišķi, bet labāka un ātrāka rezultāta iegūšanai, iesaku iziet abus tēju kursus – Detox Cleansing un Detox Slimming. Katrs tējas maisījums veicinās savu iedarbību, bet kopā tie paveiks brīnumu, kas liks gavilēt tev un iemīlēt sevi no jauna.”

“Lietosim šo tēju, ko jau esmu ieteikusi saviem klientiem un iesaku arī Jums, jo skaista auguma noslēpums tagad ir šeit.”

“Mums ir svarīgi, lai cilvēki būtu veseli, jo katrs liekais kilograms veicina risku saslimt ar sirds, asinsvadu slimībām un citām kaitēm.”

                     Jūsu uztura konsultante Maija Bērziņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.