7.9 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Atplauksti ar jaunu spēku šajā pavasarī!

 

Piedāvājam Tev rast iedvesmu, piedaloties radošā izaugsmes centra “Happy Child” rīkotajās Labsajūtas dienās aprīļa pēdējā nedēļas nogalē – 29. un 30.aprīlī.

Ko iegūs Labsajūtas dienu dalībnieki? Labsajūtas dienās varēsi atgūties no ikdienas steigas, uzkrāt spēku nākamiem darbiem, atraisīt savu iekšējo enerģiju pirms vasaras un iegūt iedvesmu jaunām iecerēm!
Programmā paredzēti psiholoģiskie treniņi “Mans spēks”, ciguna vingrošana, mākslas terapija, relaksācija rebozo lakatos, kundalini jogas nodarbības un gardas pusdienu un kafiju pauzes. Nodarbību mērķis ir palīdzēt Tev nonākt saskarē ar savu patieso būtību, izprast savu iekšējo spēku un atraisīt to sevī, izmantojot dažādu metožu palīdzību. Šīs nodarbības vadīs mūsu pieredzējušie speciālisti – psiholoģe un ciguna skolotāja Daina Kalniņa, mākslinieks Egils Mednis un kundalini jogas pasniedzēja, dūla Aivija Stugle – Govore. 

Kāpēc tieši Tev vajadzētu piedalīties Labsajūtas dienās? Labsajūtas dienu mērķis ir sniegt teorētiskas zināšanas un arī praktiskas iemaņas par to,  kā ikdienas steigā veltīt mirkli sev, kā vairot savu spēku un līdz ar to prieku par savu dzīvi. Tu atklāsi savas stiprās puses, iekšējos resursus un trenēsies praktiski tās pielietot nākotnes situācijām. Lai Tu labi justos, Tev ir nepieciešamas zināšanas par to, kā notiek procesi psihē un nepieciešamas arī metodes, kā tieši mainīt savu uzvedību, lai rezultātu varētu just un baudīt dzīvē. Ja Tu nejūties labi vai arī vēlies justies vēl labāk, šīs Labsajūtas dienu nodarbības Tev dos jaunas metodes, kā to sasniegt. Regulāri praktizējot kādu no mūsu piedāvātajām metodēm nākotnē, Tu jutīsies par sevi pārliecināta un laimīga.

Kad tiekamies un kā pieteikties? Kopā pavadīsim divas skaistas un nodarbībām bagātas dienas, kuru laikā būs iespēja gan iemācīties ko jaunu, gan sabužināt jau esošās zināšanas par savu labsajūtu, bet pats galvenais – visiem būs iespēja atpūsties un pavadīt jauki laiku ar citām dalībniecēm. Nodarbības notiks sestdien (29.04.) un svētdien (30.04.) no plkst. 10.00 – 17.00. Divu dienu labsajūtas biļete – 60 Eiro, nākot divatā – 100 Eiro. Vienas dienas labsajūtas biļete maksā 35 Eiro. 
Piesakies, rakstot mums FB (Happy Child), uzzinat@happychild.lv vai zvanot 26692649. Vairāk informācijas www.happychild.lv.

Nāc, atpūties un audz kopā ar mums!

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.