6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Maijs – Vēršu veiksmes mēnesis!

 

Boho princess by Olena Zaskochenko on 500px.com

Maijs ir Vēršu mēnesis un tas solās būt ļoti veiksmīgs visās sfērās. Tas atnesīs daudz jaunu izaicinājumu un pārsteigumu.

Vērsis ir nosaukts par reti svētīto 2017.gada zīmi, tāpēc ja ir plānoti lieli projekti, to ir ieteicams uzsākt tieši šogad un šomēnes. Protams, nedaudz nāksies arī kļūdīties un piedzīvot neveiksmes, bet ir jāpiedzīvo sliktais, lai pilnībā varētu izbaudīt labo.

Karjera

Iespaidojoties no veiksmīgajām zvaigznēm, Vēršiem ļoti veiksies darbā un karjeras veidošanā. Kolēģi būs pretimnākoši un saprotoši. Iesāktie projekti tiks veiksmīgi pabeigti un jaunas idejas raisīsies vieglāk nekā gaidīts.

Boss novērtēs tavu spēju censties un laikā iesniegt projektus. Ja cītīgāk piestrādāsi, varbūt uzspīdēs kāds paaugstinājums.

Ja vēlies uzsākt savu biznesu, šis gads noteikti ir tava iespēja, kuru nekādā gadījumā nevajadzētu palaist garām.

Mēģini viegli tvert konkurenci, jo reizēm tā var novest pie negatīvām sekām. Ja kāds tevi apsteidz, domā par to kā jaunu izaicinājumu un pārāk daudz nepārdzīvo.

Veselība

Zvaigznes Vēršiem būs ļoti labvēlīgas un arī veselības ziņā, šis mēnesis atnesīs tikai labu. Ir jābūt uzmanīgiem ar lēmumiem un riskiem, tie var novest pie saaukstēšanās vai nelielas apslimšanas. Viltīgajā pavasarī ir vērts apdomāties par dažādu vitamīnu un veselīgu ēdienu lietošanas.

Lai arī šis ir veselībai veiksmīgs mēnesis, var rasties depresīvas sajūtas (ja ļausies negācijām tevi pārlieku ietekmēt). Centies lietas un notikumus tvert viegli, ar saprotošu attieksmi. Ja prasās pēc atpūtas, ir vērts apsvērt iespēju satikties ar draugiem vai doties kādā ceļojumā, lai mazinātu stresu un uzņemtu jaunu enerģiju.

Mīlestība

Tieši maijā, Vēršiem būs iespēja satikt sen nesatiktus un aizmirstus cilvēkus, kuri kādreiz dzīvē daudz nozīmēja. Ārējie faktori neapdraudēs attiecību veidošanu un viss būs lielā mērā atkarīgs no paša Vērša. Brīvajiem Vēršiem būs vairāk iespēju satikt jaunus cilvēkus, kuri iespējams izrādīsies īstie ilgtermiņa attiecībām.

Ir vērts izmēģināt iepazīšanos internetā, jo arī tā solās atnest negaidītus jaunumus un pārbaudījumus. Varbūt aizej uz aklo randiņu vai satiecies ar draudzenes ieteikto puisi – nekad nevar zināt, kā vakars ievirzīsies.

 

Avots: Yourchineseastrology.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.