8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Desmit patiesības par Svariem

 

LIBRA by Georgia Irina on 500px.com

Svari kopumā ir harmoniskas, patīkamas un nosvērtas personības, taču zem visa tā slēpjas arī interesanta, pārsteidzoša un spilgta personība. Lūk, vēl daži fakti par šīs zīmes pārstāvjiem:

Viņi ir mazliet ķerti. Svari, kas dzimuši laikā no 4. līdz 13. oktobrim, ir mazliet dīvaini cilvēki. Viņiem patīk dejot bez mūzikas, atdarināt dzīvnieku skaņas vai darīt vēl kaut ko dīvainu. Un viņi to uzskata par normālu parādību.

Viņi ir neizlēmīgi. Lēmumu pieņemšana viņiem ir izaicinājums. Un nav svarīgi vai runājam par saldējuma izvēlēšanos vai svarīgas dzīves situācijas risināšanu. Viņi vienmēr „nosvērs” visus „par” un „pret”. Līdz ko lēmumu pieņems (ar kāda palīdzību), pastāv liela iespēja, ka uzreiz par to nožēlos un domās: „Kā būtu, ja būtu?”

Viņi ir miermīlīgi. Svari vēlas mieru visā pasaulē. Un, lai gan, diemžēl, tas nav iespējams, viņi tāpat pie tā strādās. Tu kādu ienīsti? Pat, ja Svariem šis cilvēks nepatiks, viņš tāpat centīsies par viņu teikt tikai labu. Strīds starp draugiem? Viņš darīs visu, lai to izbeigtu.

Viņiem ir grūti pateikt „nē”. Pat, ja viņiem viss būs izplānots vairākas nedēļas uz priekšu, viņi tāpat izbrīvēs laiku, lai tiktos ar draugiem, dotos komandējumā vai īstenotu kādu projektu. Viņi vienkārši neprot atteikt.

Viņiem piemīt skaudības un neizmantotās iespējas sindroms. Viņi vienmēr grib būt lietas kursā par apkārt notiekošo, un nevēlas palaist garām nevienu pasākumu. Skaudība? Tā izpaužas tad, kad viņš nevarēja aiziet uz kādu koncertu, kur biji tu. No tā vienkārši nevar izvairīties.

Viņi ir apburoši un mīl flirtēt. Un viņus mīl apkārtējie. Taču nevajag satraukties, viņi ir uzticīgi vienam partnerim. Svariem vienkārši patīk izskatīties pievilcīgi apkārtējo acīs.

Viņiem vajag laiku, lai uzlādētos. Daudzi to uzskata par slinkumu. Bet tā nav. Svariem, protams, patīk atpūsties, bet tikai tāpēc, lai atjaunotu spēkus jauniem piedzīvojumiem. Tā kā… Ja svētdienā Svari guļ līdz pusdienlaikam, tas nozīmē, ka iepriekšējā dienā viņš vai nu lieliski atpūtās kādā pasākumā vai arī līdz vēlai naktij strādāja.

Viņiem patīk skaistas lietas. Svari ir nedaudz materiālistiski un dievina šopingu. Taču viņi labprātāk izvēlas investēt kvalitatīvās lietās, nevis pirkt pēc iespējas vairāk. Tas arī nenozīmē, ka viņi no partnera sagaida dimantus un mašīnas dāvanā. Taču, ja piedāvāsi, viņi neatteiksies.

Viņi ir lieliski klausītāji. Pie viņiem var doties, ja ir jāmeklē problēmai risinājums. Svari nevar garantēt tās atrisinājumu, bet viņi vienmēr būs līdzās, lai izrādītu emocionālo atbalstu.

Viņiem patīk pieņemt jaunus izaicinājumus. Viņi neplūst pa straumi, un vienmēr būs „par” jauniem piedzīvojumiem. Pat, ja Svari karjerā un ģimenes dzīvē ir laimīgi, viņi nebeigs alkt pēc jaunām zināšanās, un vienmēr atvēlēs savu laiku to iegūšanai.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.