6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

6 iemesli, kāpēc Mezāžis ir labākā draudzene, kuru tu varētu vēlēties

 

Friends by Ester Hovhannisyan on 500px.com

Viņa liks tev justies kā ģimenes loceklim

Mezāži ir cieši saistīti ar ģimeni. Tev pat nav jābūt īstam radiniekam, lai justos kā daļa no Mezāža ģimenes. Pavadi ar viņiem kopā pietiekami daudz laika, un viņa ģimene kļūs par tavējo. Mežāzis ļoti tieši uztver teicienu «jūties kā mājās».

Viņa ir ļoti praktiska

Viņa ir vienīgais cilvēks, kurš vienmēr tev pateiks to, ko tu nevēlies dzirdēt. Tāpēc viņa ir neaizvietojams kompanjons, kad jāizvēlas jauns apģērba gabals vai interjera priekšmeti mājoklim. Tu nespēsi viņu pārliecināt par to, ka tev ir vajadzīga tā mazā vāze, nevis trauku komplekts. Dažkārt draudzene-Mežāzis ar savu praktiskumu var pamatīgi nokaitināt, taču pēc tam tu viņai par to pateiksi «paldies». Viņa vienkārši par tevi rūpējas.

Viņa ir balss tavā galvā, kura brīdina, kad apstāties

Tev nekad nevajadzēs satraukties par to, ka ballītē tu iedzersi par daudz vai pēkšņi pārtrauksi savu diētu. Taču, ja nu tev tomēr kaut kas tāds gadās, tad tu vari būt pārliecināta, ka viņa tevi nokontrolēs un nogādās tur, kur vajag.

Viņai ir lieliskas organizatoriskās spējas

Ja tev dienas laikā ir daudz jāizdara, viņa noteikti tev palīdzēs visu saplānot tā, lai tev viss izdotos. Mežāzi lieliski prot organizēt savu laiku, cilvēkus un situācijas. Viņi lieliski tiek galā ar uzdotajiem darbiem. Stresa situācijās tu droši vari viņu saukt pēc palīdzības. Viņa noteikti tiks ar visu galā.

Viņa ir atbildīga

Tu nesatiksi vēl uzticamāku un atbildīgāku cilvēku kā Mežāzis. Tāda draudzene tev būs kā otrā mamma, bet tikai tāpēc, ka viņa vēl tev visu labāko. Viņa tev atgādinās, kad ir jāsamaksā par īri, un kāpēc tev nevajadzētu valkāt augstpapēžu apavus. Un, ja tu dodies atvaļinājumā, tu vari būs pārliecināta, ka tavi istabas augi un mājdzīvnieki paliks drošās rokās.

Viņa vienmēr aizstāv savu viedokli

Ar draudzeni-Mežāzi konfliktos labāk neiesaistīties. Viņa ir ļoti spītīga, un vienmēr zina visu. Viņa necenšas sarežģīt situāciju. Viņa vienkārši uzticas savai intuīcijai un zina, kad viņai ir taisnība. To noteikti var sasaistīt ar draudzīgiem padomiem. Tava laime viņai ir ļoti svarīga, tāpēc uzticies, kad viņa tev pateiks, ka ar tavu partneri kaut kas nav, kā vajag…

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.