9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Attiecības var izdoties tikai tad, ja tev ir arī pašai sava dzīve

 

Woman on window sill holding a cup of tea by Jozef Polc on 500px.com

Tu noteikti zini, ka jebkurās attiecībās kaut kas ir jāziedo. Cilvēki atsakās no savām piektdienas vakaru izklaidēm, kaitīgiem ieradumiem un pat dzimtās pilsētas vai valsts!

Atrast kādu īpašu cilvēku, kam var uzticēt sevi un savu sirdi, nav viegli. Tad, kad tu tādu cilvēku atrodi, tas nenozīmē, ka tev ir jāatsakās no savas iepriekšējās dzīves. Patiesībā, laika veltīšana sev attiecībām nāk tikai par labu, jo:

Jums netrūks tematu, ko apspriest. Vai zini kādu pāri, kas mācījās skolā kopā, dzīvo kopā un strādā kopā? Diez, par ko viņi runā? Viņi zina visu, kas notiek dienas laikā, jo ir kopā gandrīz 24/7. Visbiežāk tādas attiecības ilgi neizdzīvo.

Tava dzīve kļūs interesantāka. Tev uzradīsies jaunas idejas, plāni, draugi un hobiji! Un ir jāpriecājas, ja arī partneris spēj atklāt to pašu. Tas nozīmē, ka jūs cits citam nekļūsiet garlaicīgi. Un cilvēkam vispār ir tāda daba, ka viņam ātri kļūst garlaicīgi…

Tu nezaudēsi pašpārliecinātību. Kad tu iemācies sevi darīt laimīgu, neatkarīgi no tā, ko citi saka vai dara, tu kļūsti pašpārliecinātāka. Kad tu kotrolē to, kas dzīvē tevi dara laimīgu un kas, nē, tu kļūsti pašpārliecinātāka. Tevi nesatrauks tās meitenes, kas spiež «patīk» tava vīrieša bildēm sociālajos tīklos, jo tev vienkārši nebūs laika par to domāt.

Tu nepazaudēsi sevi. Kad tu esi ar kādu romantiskās attiecībās, tas paņem daļu tavas dzīves. Ja tu regulāri nedarīsi kaut ko šķirti no savas otrās pusītes, tu sevi pazaudēsi, pašai nemanot. Protams, laika gaitā mēs visi dabiski maināmies, bet tu negribi atjēgties pēc vairākiem gadiem un saprast, ka jau ļoti sen neesi pievērsusies savam agrāk iecienītajam hobijam. Turpini darīt to, kas tev patīk. Nav pat svarīgi, ko tu dari, kamēr tu dari kaut ko pati priekš sevis.

Tas mazina spiedienu pret otru cilvēku. Nevienam nevajadzētu būt atbildīgam par tavu laimi, kā tikai tev. Kad tu visu savu laiku pavadi ar otro pusīti, tu sāc paļauties tikai uz to cilvēku, cerībā, ka viņš tev liks justies labi. Tad, kad viņš tev pārstāj veltīt visu savu laiku, tu sāc justies nomākta un pat dusmīga. Tas nenotiks, ja veltīsi arī laiku pati sev.

Tas darīs tavas attiecības labākas. Gribi dzirdēt patiesību? Tu nevari ar kādu būt laimīga, ja tu neesi laimīga ar sevi. Tā kā, beidz čīkstēt par to, ka tavs vīrietis dodas izklaidēties ar saviem draugiem, un dodies tikties ar draudzenēm!

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.