4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Deviņas pavisam ikdienišķas darbības, kas tevi un partneri satuvinās

 

Young Couple Shopping Walking Along City Street by Guerilla Images on 500px.com

Attiecības ir piedzīvojums, kurās aizraujošas aktivitātes cilvēkus satuvina. Tikai problēma ir tāda, ka pēc kāda laika partneri to aizmirst. Aizdomājies par to, ka pozitīvā atrašana jebkurā ikdienas situācijā ir lielisku attiecību veiksmes atslēga.

Atbrīvo savu iekšējo bērnu. Vai esi kādreiz virtuvē apsmērējusies ar miltiem? Varbūt ir pienācis laiks to izdarīt? Zini, kā filmās… Tas ir lielisks veids, kā pasmieties, izmēģināt kaut ko jaunu un amizantu, kā arī kopīgi pagatavot maltīti. Nav svarīgi, vai ēdiens izdodas kā glaunākajā restorānā vai arī tas ir miskastē izmetams. Galu galā tu jautri pavadi laiku un centies iemācīties kaut ko jaunu.

Smejies katru dienu. Varbūt tas izklausās klišejiski, bet smiešanās kopā ar kādu ko mīli, ir viena no jaukākajām sajūtām pasaulē. Atbrīvojies, izbaudi mirkli, stāsti smieklīgus jociņus, kutini viņu… Tu būsi pārsteigta, cik ļoti tavs garastāvoklis var izmainīties īsā laika sprīdī.

Brokastis ir jaukākas divatā. Kopā būšana dienas sākumā var jaukāku padarīt visu tavu atlikušo dienu. Aprunājaties par dienas plāniem un nesteidzīgi baudiet maltīti. Jā, nesteidzīgi. Uzcelies desmit minūtes agrāk, un tu manīsi, ka laika pilnvērtīgām brokastīm pietiks.

Ceļojiet. Jaunu vietu iepazīšana vienatnē ir forša, bet ceļošana kopā ar mīļoto cilvēku ir kaut kas daudz patīkamāks. Tam nav jābūt nekam pārāk lielam un dārgam. Pieredze, jauna vieta un kopā būšanas laika ir viss, kas nepieciešams, lai jūsu emocionālā saikne kļūtu vēl stiprāka. Padomā, cik tavā valstī ir daudz pilsētu. Vai tu esi bijusi visās? Nē? Tad lec mašīnā un dodies spontānā izbraucienā!

Kopīga iepirkšanās. Tajā procesā ir kaut kas īpašs un patīkams. Jūs virzāties gar veikala plauktiem un ledusskapjiem, prātojat par to, ko varētu ēst pusdienās vai vakariņās… Patiesībā, tu pat vari uzzināt par partneri šo to jaunu. Kādus produktus viņš izvēlas? No kā labprāt atsakās? Ilgtermiņā tas viss ir noderīgi.

Kopīga filmu/seriālu/raidījumu skatīšanās. Ieritinies savā mīļākajā pledā, sarūpē jūsu iecienītākos našķus, un ierāpies partnerim klēpī. Tas ir lielisks veids kā pavadīt laiku pēc garas un nogurdinošas darba dienas.

Kopīgs sporta zāles apmeklējums. Ja jūs abi esat fitnesa cienītāji, tad ik pa reizei sportošana kopā nāks attiecībām par labu. Varbūt tavs partneris var tev arī kaut ko iemācīt?

Nedrīkst aizmirst svētku dekorācijas. Ar partneri tas būs īpaši aizraujoši. Jūs to pat varat pārvērst par spēli! Tāpat, lēmums par to, kurus svētkus svinēt un, kādas tradīcijas ievērot, ir nozīmīgs solis attiecību veidošanās.

Ilgus pārbraucienus pārvērt par piedzīvojumu. Kāpēc visu ceļu jāsēž klusumā vai mūzikas pavadībā? Runājiet par to, kas pēdējā laikā noticis, par to, kādi ir tuvākie nākotnes plāni… Varat pat uzspēlēt kādu vārdu spēli! Un, kā būtu ar skaļu dziedāšanu līdzi dziesmām radio? Tas ir jautri un smiekli būs garantēti!

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.