10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Taureņu tests: Ko slēpj tava zemapziņa?

 

Taurenis Nr.1

Tu esi atvērts cilvēks, kurš uzticas apkārtējiem. Cilvēkiem patīk ar tevi komunicēt, viņi tiecas pēc tevis kā pēc gaismas avota. Tevi noteikti var nosaukt par harmonisku personību.

Taurenis Nr.2

Tu esi interesanta, spilgta un neparasta personība, kura prot sevi parādīt. Tikai problēma ir tāda, ka sirds dziļumos ne viss ir tik skaists un skaidrs, kā varētu izskatīties. Šaubas, trauksme un nepārliecinātība ir bieži tavi „ceļabiedri”. Dažkārt tu mēdz būt rupja un skarba.

Taurenis Nr.3

Tu esi viegli aizkaitināma un emocionāla persona. Tev piemīt neparasta domāšana, jo it visu tu mēģini risināt caur radošumu. Tava rīcība bieži vien pārsteidz apkārtējos. Ar tevi nav viegli komunicēt.

Taurenis Nr.4

Tu baidies izrādīt savu personību. Tu dod priekšroku sēdēšanai klusu, nevis sava viedokļa izpaušanai. Tikai žēl, ka tā, jo bieži vien tev ir taisnība, un tavs viedoklis būtu noderīgs. Tu vienkārši neesi pārliecināta par savām spējām.

Taurenis Nr.5

Tu bieži vien uzvedies kā bērns. Tu esi egocentrisks, viegli ievainojams un aizvainojams cilvēks. Tu patiesi domā, ka pasaule griežas ap tevi. Vienmēr pieprasi apkārtējo uzmanību. Laikam tev ilgu laiku nav bijusi dota iespēja sevi parādīt, tāpēc tu nejūti, ka esi savas dzīves saimniece.

Taurenis Nr.6

Tu esi neparasts cilvēks. Mēdz būt gan aktīva, gan pasīva; vari būt gan noskumusi, gan jautra vienlaicīgi. Tu vienmēr komunicē tikai ar tiem, kas tev ir interesanti. Var gadīties, ka satraucies nieku dēļ.

Taurenis Nr.7

Tu neuzticies cilvēkiem. Pat pret tuvākajiem tu izturies ar piesardzību. Pie tam, tev patīk konfliktēt. Bieži vien apkārtējie cenšas turēties no tevis pa gabalu.

Taurenis Nr.8

Tu esi ļoti sabiedrisks cilvēks, kurš vienmēr cenšas rast jaunus kontaktus. Cilvēkiem ar tevi ir viegli un vienkārši. Turpini tādā pašā garā!

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.