1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Viņi paļaujas uz savu intuīciju: Ko sevī slēpj visu zinošais Strēlnieks?

 

Beata by Dorota Górecka on 500px.com

Strēlnieks – tas ir kentaurs. Viņš redz to, ko nemana citi. Viņš jūt, ka ir piepildīts ar kaisli, asām izjūtām, lojalitāti un ticību. Viņu kaisle izpaužas caur optimismu un baudu. Viņi aptver cilvēkus ar pozitīvu enerģiju, jo Strēlnieki paši ir dzīvespriecīgi un smieklīgi.

Strēlnieks pastāvīgi cenšas paplašināt savu interešu loku. Viņu vēlme pēc kaut kā vairāk mudina veikt arvien jaunus „izmeklējumus”. Viņi mācās visa mūža garumā. It īpaši Strēlniekam patīk izzināt svešas kultūras, valstis, ideoloģijas un tradīcijas.

Strēlnieks nedarbojas saprāta līmenī. Viņš balstās uz savu intuīciju. Bieži vien Strēlniekiem patīk filozofēt, pētīt kaut ko vairāk par fizisko pasauli. Viņam patīk padebatēt ar apkārtējiem, apspriežot jautājumus no dažādiem skatpunktiem. Viņš vēlas, lai cilvēki piekrīt tieši viņa uzskatiem un vērtībām. Taču noteikti, ne negatīvā gaismā. Strēlnieki ir optimistiski un apburoši cilvēki, kuri izstaro kaisli pret dzīvi un zināšanām. Viņi ir devīgi cilvēki, jo dalās ar apkārtējiem savās zināšanās, un māca to, ko viņi zina.

Strēlniekam gan piemīt arī kāda ne visai glaimojoša īpašība – viņi bieži vien mēdz apjukt. Tādējādi viņi var sajaukt prātu gan sev, gan apkārtējiem. Viņi pēkšņi var pazaudēt visas savas idejas, vajadzības, plānus un uzskatus. Viņi var „izdegt” un zaudēt jebkādu motivāciju rīkoties tālāk.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.