3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Tests, kurš ļaus tev sevi saprast labāk par jebkuru psihologu!

 

Countryside house by ElMxm on 500px.com

Ļoti vienkāršs un interesants tests, kurš tev par dzīvi pastāstīs vairāk, nekā jebkurš psihologs. Pirms sākt testa izpildi, sagatavo lapu un pildspalvu. Pēc tam, kad izlasi jautājumu, mierīgi pieraksti atbildi. Nedod sev laiku apdomāties. Raksti tikai to, kas pirmais iešaujas prātā.

Lūk, jautājumi:

Iedomājies, ka tu ar kādu kopā ej pa mežu. Kas tas varētu būt?

Tu ej pa mežu, un netālu no sevis ieraugi dzīvnieku. Kas tas ir?

Kas notiek pēc tam, kad tu un dzīvnieks saskatāties?

Jūs turpināt iet pa mežu. Izej pļavā, kuras vidū atrodas tava sapņu māja. Kā tu raksturotu tās izmēru? Vai tai apkārt ir žogs?

Tu ieej mājā. Dodies uz ēdamistabu un paskaties uz galdu. Apraksti, ko tu uz tā un tam apkārt redzi.

Tu izej no mājas pa sētas durvīm. Ieraugi zālājā trauku. No kāda materiāla tas ir izgatavots? Ko tu izdari, kad ieraugi to?

Tu dodies pāri pagalmam un ieraugi ūdenskrātuvi. Kāda veida ūdenskrātuve tā ir? Kā tu tiksi garām ūdenim, lai virzītos tālāk?

 

Atbildes lasi nākamajā lapā!

 

9 KOMENTĀRI

  1. Piemeram mans dzivesbiedrs uz 1.jautajumu atbildeja,ka iet pa mežu ar ērci… nu un lidz ar to uz tālāko jautajumu būtību neredzu loģiku… un arī uz galda bija tikai avokado,nekas cits… ne trauki,nekas. Un kur tad atbilde uz to???

  2. jautājums, ko es redzu ieejot istabā uz galda un ap to… pat neienāca prātā pieminēt to būtni ar kuru kopā devos šajā pastaigā???? jo loģiski spriežot, visu ceļu gajām kopā. Bet kopumā tests interesants

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.