7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kādus apavus tu uzvilksi? Tava izvēle atklās par tevi kaut ko jaunu!

 

1.Sievišķīga un romantiska

Tu saproti, kā ir veidota pasaule, bet atsakies ticēt tam, ka īsti vīrieši neeksistē. Tu esi labsirdīga, mazliet naiva un ar izteiktu intuīciju. Sirds ir spējīga tev pateikt priekšā, kā rīkoties vienā vai otrā situācijā. Nevajag to apslāpēt. Tā tevi nepievils.

2.Aristokrātiska un izsmalcināta

Tu izskaties satriecoši pat visvienkāršākajā apģērbā. Par tādām sievietēm saka: Sieviete ar lielo burtu. Vīrieši apber tevi ar komplimentiem, pieblistot, ka tavās acīs varētu noslīkt… Tu arī esi diezgan augstprātīga, un neļausi sev darīt pāri. Tā turpināt!

3.Īsts noslēpums

Tu piederi pie tām sievietēm, kuras vīriešiem šķiet ļoti interesantas. Viņi nekā nespēj tevi “atkost”, jo tava daudzpusīgā personība apbur un pārsteidz. Tu esi skaista, bet neuzskati, ka dzīvē tas ir galvenais. Neraugoties uz popularitāti pretējā dzimuma vidū, tu esi ļoti uzticīga vienam vīrietim.

4.Ideālā sieva

Par tādām sievām sapņo katrs vīrietis. Tu lieliski ģērbies, pasniedz sevi, esi lieliska mājsaimniece un mīļākā. Tev piemīt kaislīga un spēcīga personība. Tu viegli vari kontrolēt cilvēkus, tāpēc noteikti kļūsi par labu priekšnieci, kuru cienīs un pat baidīsies. Tu esi pārliecināta par sevi un zini, kādu iespaidu atstāj uz apkārtējiem.

5.Patiesa un labsirdīga

Tevī nav ne kripatiņas egoisma, un tu pastāvīgi domā par citiem: ģimeni, draugiem, vīru un bērniem. Jaunībā tu nereti apdedzinājies, jo iemīlējies vīriešos, kas tevi sāpināja. Neatkārto pagātnes kļūdas. Velti vairāk laika sev. Tu esi pelnījusi sev apkārt cilvēkus, kas tevi “nēsās uz rokām”, nevis liks naktīs raudāt. Pie tam, tev piemīt kāds apslēpts talants. Parocies sevī un atrodi to.

6.Elpu aizraujoša personība

Tu apbur cilvēkus tikai ar vienu skatienu, jo tevī ir kaut kas, kas nav atrodams citās sievietēs. Tu vienmēr ej savu ceļu ar augstu paceltu galvu. Daži to uzskata par nepieejamību vai vēsumu, bet tā nav. Vienkārši tu vienmēr zini, ko vēlies… Un iegūsti to!

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.