12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sibīrijas Baltā šamaniete Shakuntali aicina uz meistarklasēm „Amazone pilsētā”

 

Shakuntali ir mūsu laikmeta pārdzimusi Amazone. Viņa rada brīvību, dziļu viedumu, skaistuma un jaunības noslēpumu. Tieši ar šo misiju Shakuntalī ir nākusi ceļojumā uz šo zemi.

Jau agrā bērnībā, meitenei parādījās neparastas spējas, visu laiku viņu vilināja mežs un daba, viņa mācēja sajust augus, paredzēt laika maiņu, notikumus, mācēja tulkot sapņus. Pretī liktenīgam sapnim, viņa pavisam jauna dodas iegūt patiesību uz Altaju, kur pavada vairāk kā 7 gadus Balto šamaņu ciematā. Tur, prom no civilizācijas, Shakuntali sāk atvērties pārdabiskas spējas – viņa sāk redzēt cilvēku auru, saprast problēmu būtību un cēloņus, sāk rast izeju no sarežģītām situācijām, dziedināt ar roku palīdzību, balsi, ar hipnozes palīdzību, iemācījās lasīt likteni no delnas līnijām, no acīm, no sejas vaibstiem, sāk just visas stihiju un planētu ietekmi un pats būtiskākais, sāk redzēt cilvēka sūtību.

Tālāk viņas patiesības meklējumu ceļi ved caur tempļiem un spēka vietām visās pasaules nostūros, sākot Piebaikālu, Altaju, Krimu, Indiju un beidzot ar Dienvidameriku. Shakuntali pārliecinās, ka Zināšanas uz zemēs ir vienotas un visiem patiesību virzieniem ir vienotas saknes, pamati un ved uz vienu mērķi – cilvēku pilnveidošanos.

Kopš tā laika, viņa savu dzīvi velta cilvēku palīdzībai pilnveidoties. Simtiem mērķtiecīgo uz patiesības izpratni, saņēma spēcīgu garīgu atbalstu, iedvesmu un spēja iegūt nozīmīgus rezultātus sevis pilnveidošanā. Jau vairāk kā 25 tūkstoši cilvēku 32 pasaules valstīs ir apzinājušies dziedinošo apskaidrības spēku un ir izdziedinājušies pateicoties Baltajai Šamanietei Shakuntali.

No 29/06/17 – 07/07/17 Shakuntali ceļš ved caur Rīgu un mēs jūs aicinam pievienoties uz sieviešu sakrālām praksēm un viņas radītām programmas meistarklasēm sievietēm „Amazone pilsētā”.

PROGRAMMA RĪGĀ no 29.06.17 – 7.07.17:

29.jūnijā Rituāls uz veiksmi visās lietās, īpaši mīlestības;

                 Šamaniešu sieviešu spēka aplis.

30.jūnijā Meistarklase “Kā atbrīvoties no vientulības un sagatavot sevi satikt izredzēto”;

                 Lekcija “Sievietes pamatprincipi laimei un bagātībai”.

1.jūlijā Šamaniešu rituāls “Aktivizēt sievietes dzimtas spēku”

4.jūlijā Meistarklase “Dzemdes attīrīšana. Sievietes spēka atjaunošana;

              Sieviešu Šamaniskais spēka aplis

2,3,5.jūlijā Individuālās prakses

30 jūn., 1.jūl. nodarbības notiks: Rīgā, Lāčplēša ielā 24, 3. stāvā 303. auditorijā;

2.3.5.jūl. privātās nodarbības notiks: Rīgā, Lāčplēša ielā 24,4.stāvā 402 auditorijā;

29 jūn. un 4.jūl. nodarbības notiks: Rīgā, Lāčplēša 36-3, Kosmozofijas institūtā „Saskarsme”

Vairāk informācijas un reģistrēšanās: +371 26522234; inga.skopane@inbox.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.