2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vīrietis ir intraverts: Kas par viņu būtu jāzina sievietei?

 

Love in Philly by Vyom Pandit on 500px.com

Kad runa ir par intravertiem cilvēkiem, tad daudzi nez kāpēc iedomājas par vienaldzību un noslēgtību. Ja tu esi iemīlējusies vīrietī intravertā, tad tev būtu jāzina par dažām viņa rakstura īpašībām un skatu uz apkārtējo pasauli. Kā viņu atšifrēt?

Neatbild uz taviem telefona zvaniem. Intraverts vīrietis nemīl stundām ilgi runāt pa telefonu. Viņam atradīsies tūkstošiem iemeslu, lai atteiktu. Ko darīt? Labāk nosūti viņam ziņu. Uz tām intraverti atsaucas daudz ātrāk.

Darbs viņam ir pirmajā vietā. No sākuma tā varētu šķist, bet ne vienmēr tā ir taisnība. Vienkārši, ja intraverts kaut ko uzsāk darīt, tad viņam ir jāizdara līdz galam. Nekad nenostādi viņu izvēles priekšā – tu vai darbs. Esi saudzīgāka pret tādu vīrieti, paslavē viņu par sasniegumiem un sagādā nelielu atalgojumu (piemēram, gardas vakariņas).

Īsas atbildes uz jautājumiem. Intraverts vienmēr runās īsi un konkrēti. Garas un filozofijas pilnas sarunas nav viņa gaumē. Zinot šo viņa īpašību, neliec viņam daudz runāt. Ja esat pie kafijas krūzes parunājuši, tad uz kādu laiku pārslēdzieties uz televizora skatīšanos.

Viņam nepatīk skaļas kompānijas. Svešu cilvēku kompānijā viņš apjūk. Labāk ar saviem draugiem sāc iepazīstināt viņu pakāpeniski. Nebrīnies, ja viņš atteiksies doties tev līdzi uz draugu ballīti un labprātāk paliks mājās.

Viņam nepatīk runāt par savām problēmām. No intraverta vīrieša tu reti izdzirdēsi lūgumu palīdzēt. Viņš nevēlas ar citiem apspriest savas problēmas. Ja viņš ir saskumis, neuzmācīgi pajautā, kas noticis. Ja viņš gribēs, pastāstīs. Ja, nē, tad liec viņu mierā.

Dzīvnieki viņam ir tuvāki, nekā cilvēki. Intraverti cilvēki dievina dzīvniekus. Jūs aizejat ciemos, bet viņš labāk pavada laiku ar suni, nevis ar taviem draugiem? Nevajag viņu ar varu iepīt sarunā. Ļauj viņam darīt to, ko viņš vēlas.

Intraverti vīrieši ir mazliet lēnīgi. Negaidi no viņa nepārdomātas rīcības, ātrus risinājumus un rīcību. Dažās situācijās kontroli nāksies uzņemties tev. Tikai neaizmirsti uzzināt viņa viedokli.

Slikti uztver kritiku. Viņš tev pirmo reizi gatavoja vakariņas, bet kartupeļi bija pārsālīti un vista līdz galam neizcepta? Izliecies, ka viss ir kārtībā. Nekritizē viņu. Labāk pēc maltītes pastāsti, kas un kā ir jādara pareizi. Ar kritiku tu viņu tikai atgrūdīsi. Intraverti ne vienmēr ir gatavi smieties par saviem trūkumiem un jokiem.

Ņem šo visu vērā, un jūsu attiecības izdosies!

 

Avots: Flytothesky.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.