17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Kaķu horoskops. Kāds murrātājs piestāv tavai zodiaka zīmei?

 

Cute kittens by Camilla Korsnes on 500px.com

Mājas mīluļi vienmēr ienes mājās pozitīvu enerģētiku. Bet kā pareizi izvēlēties kaķi atbilstīgi savai zodiaka zīmei?

Auns

Tev piestāvēs kaķis ar ļoti aktīvu raksturu, vēlams, spilgti rudā krāsā. Tāpēc jauks ruds kaķēniņš, īpaši ar garu spalvu, varētu būt tev labākā izvēle. Rudais tonis var būt viena no kažoka krāsām, bet var būt arī vienīgā. Rudi kaķi saskaņā ar ticējumiem piesaista mīlestību, bet laimi nes arī citu krāsu murrātāji.

Vērsis

Mājās sēdētājiem Vēršiem vislabāk piestāv nevis kaķenes, bet runči: tie ir lielāki un parasti arī slinkāki.

Izvēlies pašu pūkaināko un, vēlams, miermīlīgāko minku. Laba izvēle varētu būt, piemēram, kādas garspalvainas šķirnes kaķis, jo tu pratīsi par to parūpēties. Tavs kaķis kļūs burtiski par ģimenes locekli!

Dvīņi

Pat tiem, kuriem arī bez kaķa šajā pasaulē pietiek ko darīt, var ienest mājās papildu laimīti četrkājaina mīluļa izskatā. Protams, vēlams izvēlēties īsspalvainas šķirnes kaķi, jo tam nebūs vajadzīga tik bezgalīga kopšana kā garspalvainajām šķirnēm. Derēs, piemēram, pat Bombejas kaķis, lai gan tam ir kupla melna spalva. Bet atceries, ka kaķi ir vismaz tikpat ziņkārīgi kā tu, Dvīni!

Vēzis

Jaukajiem Vēžiem, kas tik ļoti pieķērušies mājas pavardam, protams, derēs tikai pats mājīgākais no visiem kaķiem. Tas var būt persietis – tā ir Vēža labākā izvēle. Mazliet slinkākajiem Vēžiem, kas nav gatavi persieša spalvas kopšanai, derēs īsspalvainais eksots, kas starp citu selekcionēts tieši no persiešiem. Krāsa un šķirne var būt jebkāda, jo visi kaķi taču saistās ar mājām!

Lauva

Lauva ir kaprīza zīme, kas tiecas būt unikāla it visā, tāpēc tu vari izvēlēties viseksotiskākās šķirnes, piemēram, Kanādas sfinksu vai pūkaino meinkūnu. Abas šķirnes prasīs lielu saimnieka uzmanību. Izvēlies kaķēnu rudā vai zeltainā smilšu krāsā.

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem īpaši labas attiecības veidosies ar skotu nokareno ausu kaķiem. To raksturs kaut kādā ziņā ir līdzīgs pašas s raksturam, tas nesagādā problēmas un ir pietiekami patstāvīgs. Svarīgi, ka šie kaķi labi saprotas ar bērniem un tiem nav pārlieku gara spalva. Tev derēs arī parastais trīskrāsainais “laimes kaķis”.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.