4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Septiņi apģērba gabali, kuri nekad „neiziet” no modes

 

Tu vari pirkt daudz jaunu apģērba gabalu, bet liela daļa no tiem pēc gada vairs nebūs modē. Taču nesatraucies, ir apģērba gabali, kuri vienmēr būs modē. Parūpējies par to, kai tavā garderobē tie ir!

Džinsa bikses

Šis ir universāls un ērts apģērba gabals. Galvenais ir atrast savai figūrai piemērotākos un par pieņemamu cenu. Šauriem džinsiem ir dažas priekšrocības: tie slaidina, tos var sakārtot zābakos, var valkāt ar botām sportiskākam tēlam un ar augspapēžu kurpēm – klasiskākam.

Kašmira džemperis

Kvalitatīvs kašmira džemperis nemaksā lēti, taču kalpo ļoti ilgi, ja to pareizi kopj. Mazgā tikai ar rokām siltā ūdenī, skapī glabā līdzekļus kožu atbaidīšanai un džemperi glabā salocītā veidā atvilktnē/ plauktā.

Ādas jaka

Katras sievietes garderobē ir jābūt vismaz vienai ādas jakai. Krāsai un formai nav nozīmes. Galvenais, lai tā piestāv tieši tev. Jo mīkstāka āda, jo gaumīgāk tu izskatīsies.

Ādas zābaki

Tas ir pirkums, kas attaisno savas cerības ilgtermiņā. Kāpēc pirkt vairākus zābaku pārus sezonas laikā un pārtērēties, ja var nopirkt vienus, skaistus un stabilus ādas zābakus, kurus valkāt vairāku sezonu garumā?

Klasiska rokassoma

Protams, tev var būt daudz dažādu rokassomu, taču vienai pavisam noteikti ir jābūt kvalitatīvai un tādai, kura iederēsies gan steidzīgajā ikdienā, gan formālākā vakarā. Pie tam, kvalitatīva soma var kalpot pat 10 gadu. Vai nav lielisks ieguldījums?

Trencis

Lielisks starpsezonu apģērbs, kurā tu izskatīsies gaumīgi un moderni vienmēr. Šis apģērba gabals ir aktuāls vienmēr, jo to var kombinēt ar dažāda stila apģērbu. Dažādot savu tēlu var arī ar šallēm, piespraudēm un jostām.

Kardigans

Šis apģērba gabals pēdējo pāris gadu laikā ieņem līdera pozīcijas. Tā kā to modeļi ir ļoti dažādi, tev ir iespēja piemeklēt tādu, kas piestāvēs tieši tavai figūrai.

 

Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.