Foto: Aija Geida/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas:

  • 500 g makaronu
    • 250 g šķiņķa
    • 200 g labi kūstoša siera
    • 200 ml saldā krējuma
    • 2 tomāti
    • Paprika
    • 2 ķiploka daiviņas
    • ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
    • Tējkarote sāls
    • Zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana:

Šķiņķi sagriež garenos gabaliņos. Ķiploku smalki sakapā. Sieru sarīvē. Tomātus un papriku sadala gabaliņos. Makaronus izvāra mīkstus un nokāš. Pievieno saldo krējumu, šķiņķi, sieru, sāli un maltus melnos piparus. Samaisa. Pasniedz ar zaļumiem.

 

Avots: Praktiski.la.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?