5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kāds ir katras zodiaka zīmes patiesais dzīves uzdevums?

 

Enerģētiski stipri vārdi, ko kāds dižais ir teicis katrai Zodiaka zīmei, kad tā radusies. Uzziniet par sevi daudz vairāk! 

«… Un bija rīts, kad Dievs stāvēja pie saviem divpadsmit bērniem un katrā no viņiem ielika cilvēka dzīvi un raksturu, kas būs visu mūžu viņam. Katrs no bērniem pa solītim devās pie Dieva, lai noskaidrotu, ko dižais viņam teiks un mācīs. Dievs uzsvēra, ka savas spējas katram bērnam ir jāatklāj paša spēkiem, viņš tikai pamudinās».

Tev, Auns, 

Es dodu tev sēklas, kuras tev pašam būs jāiestāda. Katra no sēklām, kuru iestādīsi palīdzēs tev grūtā situācijā. Tu būsi pirmais, kurš būs apveltīts ar asu prātu un atmiņu, tādēļ izmanto to lietderīgi! Tev pasaulē ir jānes mīlestība, nevis sāpes!

…. Auns lēnītēm atkāpās atpakaļ rindā.

Tev, Vērsi,

Es tev dodu spēku un patiešām lielu gribasspēku. Izmanto to gudri! Tu nedrīksti atmest ar roku nevienai situācijai, kuru esi iesācis. Tev nevajadzētu ņemt vērā visus skauģus, kas stāsiem tavā ceļā – dodies uz savu mērķi un nekādā gadījumā nepadodies!

…. Un Vērsis atkāpās savā vietā.

Jums, Dvīņi,

Es dodu atbildes bez jautājumiem. Tev ir jānes cilvēkiem sapratne par to, ko viņi redz sev apkārt. Es tevi apveltīšu ar zināšanām, ar kuru palīdzību tev ir jāpalīdz apkārtējiem cilvēkiem saprast to ko viņi nespēj.

…. Un Dvīņi strauji ieņēma savu vietu.

Tev, Vēzi, 

Tev dodu uzdevumu palīdzēt cilvēkiem izprast savas emocijas un jūtas. Mana misija tev ir izsaukt cilvēkos smieklus un asaras, lai viņi to justu no dvēseles dziļumiem. Nedari cilvēkiem pāri, bet gan palīdzi!

…. Vēzis lēniem solīšim devās uz savu vietu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.