2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskops: Divi zodiaka zīmju pāri, kurus nav iespējams izšķirt

 

Ir attiecības, kuras ir gandrīz neiespējami iznīcināt. Zemāk ir aprakstīti divi zodiaka zīmju pāri, kuri ne tikai lieliski cits citu papildina, bet arī nespējs dzīvot viens bez otra.

Jaunava un Ūdensvīrs

Šajā savienībā Jaunava ir iekarojošā puse. Tā kā Jaunavai piemīt rūpīga daba, šīs zīmes pārstāvji rūpīgi izstrādā stratēģiju, lai pietuvotos sava partnera interesēm. Ūdensvīrs atšķiras ar savu asprātību. Tā ir ļoti neparasta kombinācija, taču tieši tāpēc attiecības izdodas.

Ūdensvīri ir sapņotāji, bet Jaunavas – praktiski domājošas būtnes, tāpēc arī attiecībās cits citu var papildināt. Vienīgais, kas var notikt starp šiem cilvēkiem ir tas, ka Jaunavām patīk lasīt lekcijas, bet Ūdensvīriem tas šķiet garlaicīgi un mokoši. Taču pat pārtraukums vairāku nedēļu un pat mēnešu garumā netraucēs viņiem atdzīvināt savu mīlestību!

Lauva un Svari

Lauva ir tipisks slavu mīlošs iekarotājs, kurš bieži vien atgrūž savus partnerus. Taču savienībā ar Svariem, Lauva uzvedas, un pat jūtas, citādāk. Viņš kļūst par īstu draugu un sargu. Šis egoists var pat aizmirst par savām vajadzībām, lai apmierinātu apburošos Svarus.

Tas, kas īpaši uzlabo šīs attiecības, ir Lauvu dāsnums, jo viņi regulāri priecē Svarus ar vērtīgām dāvanām.

Vienīgais, kas var traucēt šīm attiecībām ir Svaru neuzticība un privātīpašnieciskums.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.