1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā mīlējas katra zodiaka zīme – lasi un noskaidro, vai tas atbilst patiesībai

 

AUNS: Aunam nemaz nav nepieciešama gulta, tas spēj visu darīt ļoti emocionāli un atklāti kā filmās. Tiem patīk sekss, jo šis ir veids kā nomirināties un tērēt savu enerģiju. Nevēlamies aizskart citas zodiaka zīmes, bet tomēr Auns varētu būt izturīgākais. Tie mēdz ātri saņemties un sagatavoties nākamajam dzimumaktam.

VĒRSIS: Tiem svarīgi ir katri pieskārieni un maigums. Priekšspēles laikā tiem patīk, ja glāsta muguru, matus. Patīk ļoti masāža, sevišķi erotiskā! Vērsis par sevi var domāt mazliet vairāk. Ja vērsis ir sieviete, tad viņai noteikti nepatiks seks uz netīras gultasveļas vai kādā nesakoptā vietā.

DVĪŅI: Tie var mēģināt dažādas mīlas lietas un iespējas. Tiem patīk viss jaunais, kam ātri pielāgojas. Pozas seksa laikā ir bieži jāmaina. Patīk daudz lielīties un solīt dažādus seksa priekus, ko dažkārt nemaz nepilda. Seksa laikā var sarunāties.

VĒZIS: Tie ir ļoti romantiski. Taču ļoti svarīgi ir neaizskart ar nepareizajiem vārdiem seksa laikā. Šāda kļūdīšanās var  pārtraukt Vēža gribēšanu nodarboties ar seksu visu atlikušo vakaru.

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.