12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Astoņas frāzes, kuras dažkārt ir spēcīgākas par vienkāršu „Es tevi mīlu”

 

Lai gan katrs priecājas dzirdēt partneri atzīstamies mīlestībā, ar jūtām saistīts arī daudz kas tāds, ko vārdos noformulēt nav iespējams un nav arī vajadzīgs. Pat tad, kad vārdi tomēr vajadzīgi, tiem jābūt pareizajiem. Lai tavs mīļotais vīrietis vai sieviete justos patiešām īpašs, pamēģini apiet “Es tevi mīlu”. Pasaki ko tādu, kas ir tikpat svarīgs, bet citiem vārdiem.

„Es par tevi domāju”. Šie vārdi ir spēcīgi, jo nav abstrakti, un konkrēti attiecas uz tavu mīļoto cilvēku. Tie ir vērsti uz darbību un ļauj viņam vai viņam sajust, ka mīļotais dzīvo arī tavās domās.

„Gribu, lai tev viss būtu lieliski”. Šie vārdi palīdz izskaidrot, cik tālu tu vēlies iet kopā ar mīļoto cilvēku. Otrs sapratīs, ka tavas ilgas un pieķeršanās nav tikai vārdi, bet tu esi gatavs rīkoties, lai viss būtu lieliski.

„Tu izskaties burvīgi”. Tu izskaties satriecoši, tu izskaties brīnišķīgi, tu izskaties lieliski… Tavs partneris vēlas tapt pamanīts, jo īpaši no tavas puses. Ļauj saprast, ka tu redzi otru un pievērs viņam uzmanību.

„Tu esi kārdinošāks par konfekti”. Tamlīdzīgas muļķībiņas tomēr ir visai spēcīgs sakāmais, jo atspoguļo attiecību juteklisko un humoristisko pusi.

„Es gribu tevi”. Šī frāze parāda iekāri, pieķeršanos un attiecību sākumposmā izklausās vēl svarīgāk, nekā atzīšanās mīlestībā.

„Ar tevi es jūtos droši”. Mīlestība ir skaidras un cēlas emocijas, un tāpat varētu raksturot drosmi. Liec partnerim saprast, cik bezbailīgu tevi padara mīlestība pret viņu. Šis teikums nozīmē pārliecību, drošumu un nešaubīgumu.

Tu esi labākais/labākā”. Šie vārdi nozīmē, ka partneris tev ir svarīgākais, paceļ viņu augstāk citiem. Un kurš gan nenovērtētu šādu atzīšanos?

„Tu manai dzīvei piešķir jēgu”. Vārdu “Es tevi mīlu” vietā šis teikums apliecina otra nozīmi tavā dzīvē. Partneris saprot, ka vienmēr būs tev svarīgs.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.