9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

4 jautri un vienkārši Monikas Belluči skaistuma noslēpumi – iegaumē arī tu!

 

Vēlies dzīvot ar baudu un ik dienas vairot savu skaistumu? Tad tev noteikti noderēs ši mazie, bet svarīgie aktrises Monikas Belluči skaistuma un dzīves noteikumi. Ko viņa katru dienu dara?

Dzer daudz ūdens un mitrina ādu. Ādas mirdzuma noslēpums slēpjas veselībā, nevis tonālajā krēmā. Nobriedušai ādai ir nepieciešams papildus atbalsts un aizsardzība, tāpēc ik dienas vajadzētu izdzert vismaz sešas glāzes tīra ūdens un neiziet no mājas bez krēma, kuram ir SPF (arī ziemā!).

Ēd ar baudu. Aktrise ir pārliecināta, ka ēst ar baudu un izskatīties labi var arī bez stingru diētu ievērošanas. Kāda jēga ir dzīvei, ja sports un diētas attur no pastas un kūciņas gabaliņa? Labāk visur ievērot mērenību un ēst mazākas porcijas, bet biežāk.

Izmanto olīveļļu. Olīveļļa ir dabisks līdzeklis, kuru var izmantot sejai, ķermenim, rokām, matiem un pat kā kosmētikas noņēmēju. Vairāk dabiskuma, mazāk ķīmiskā sastāva!

Veltī sev vienu stundu dienā. 60 minūtes dienā – vai tas ir daudz? Tas ir laiks, ko veltīt tikai sev – iedzert tēju, palasīt grāmatu, uztaisīt manikīru, ieiet vannā. Pietiks ar stundu dienā, lai dāvātu sev mīlestību. Tas ļaus tev saglabāt harmoniju dvēselē un jaunību ķermenī!

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.