3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vērša zīmē dzimušās sievietes – kādas viņas ir?

 

Katras zodiaka zīmes sievietei piemīt kādas īpašības, kas izceļas vairāk par citām. Tās ir īpašības, kas vieno konkrētās zīmes pārstāves. Kuras īpašības izceļas Vērša sievietē?

Sieviete-Vērsis ir modes guru. Kad viņa dodas iepirkties, sacensties ar viņu ir grūti. Viņa veikalos var pavadīt visu dienu, meklējot ideālo tērpu. Viņa lieliski organizē savu dzīvi, tāpēc arī izskatam ir jābūt perfektam.

Viņa nav noskaņota romantikai. Sieviete-Vērsis ir praktiska būtne un to pašu sagaida arī no partnera. Svarīgi, lai partneris ir viņai uzticīgs.

Lieliska aktrise. Parasti Vēršu sievietes slēpj savu jutekliskumu un vienlaikus ugunīgo dabu zem mierīgas un labi izglītotas sievietes ārējā tēla.

Cenšas izvairīties no konfliktiem. Ja sieviete-Vērsis uz ielas vai pasākumā ierauga kādu, ar ko ir bijis konflikts vai arī viņai vienkārši nepatīk, viņa nerīkos drāmu. Drīzāk viņa vienkārši pagriezīsies un aizies citā virzienā.

Praktiski noskaņota persona. Sievietes-Vērši ir piezemētas. Starp izvēli riskēt vai saglabāt stabilitāti, viņas izvēlēsies otro. Viņām nevajag visas pasaules bagātību, ja viņas redz, ka tās dēļ jutīsies nedroši.

Sievietes nav tik stūrgalvīgas kā vīrieši. Sievietes vairāk piedomā un analizē situāciju.

Viņas netēlos upuri, lai gūtu panākumus. Visu, kas viņām ir, viņas iegūst caur smagu un uzcītīgu darbu. Viņas augstu vērtē centību un mērķtiecīgumu.

Sieviete, kas slēpj savas emocijas. Tu neredzēsi, kā viņa žēlojas un raud kādam uz pleca. Viņa stāvēs stingri uz savām kājām un sabiedrībā emocijas neizrādīs. Tikai tad, kad būs pārliecinājusies, ka ir viena, aiztaisīs savas istabas durvis un ļaus vaļu visam, kas sakrājies.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.