11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Ūdensvīru, Zivis, Aunu un Vērsi?

 

Auns

Auniem decembris nebūs ērtākais mēnesis. Paies laiks, kamēr emocionālajiem un impulsīvajiem auniem izdosies iekļauties mierīgajā un nosvētajā decembra mēnesī.

No emocionālās uzliesmošanas jēgas nebūs nekādas. Decembrī Aunam ir jāpaļaujas uz veselo saprātu un loģiku, jo tikai tādējādi var gūt kādus reālus rezultātus. Ja profesionālajā jomā to vēl izdodas pieņemt, tad privātajā dzīvē viss iet šķērsām. Auni galīgi nespēj saprast, kurā brīdī vajadzētu kaut ko teikt un kurā labāk būtu paklusēt. Decembrī labāk piebremzēt ar nepatikas un neapmierinātības izrādīšanu. Atceries, ka decembrī tev būs īpaši grūti paraudzīties uz sevi no malas, tāpēc ir jācenšas darīt „kā vajag”, nevis „kā gribas”. Atstāj to citam mēnesim.

Decembrī tev būs vajadzīgs kāds gudrs cilvēks, padomdevējs, kuram tu patiesi uzticies. Tāda nav? Tad paļaujies tikai uz sevi. Skaties apkārt, ievēro detaļas, analizē. Decembris ir tas mēnesis, kad pārdomātie soļi ved pretīm nepieciešamajam rezultātam.

Atmosfēra ģimenē kļūst arvien saspringtāka. Visi, kam nav slinkums, mēģina Aunu pārmācīt un nostādīt uz „pareizā ceļa”. Diemžēl, katra Auna reakcija var raisīt konfliktu. Drošākais variants ir vienkārši klusēt un māt ar galvu. Vismaz decembrī noteikti.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Galvenais lai butu dzivs un vesels ka ari nenonaktu trukumaa..to ari novelu..parejais viss manuprat ir pupu mizas

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.