9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Skaudīgākās zodiaka zīmes – kuras tās ir?

 

Skaudība ir savāda īpašība. Mēs to uzskatām par nepārliecinātību par sevi un mēģinām to pārvarēt, taču ne visiem tas tik vienkārši izdodas. Skaudība ir kā slimība – tā „aprij” cilvēku, grib viņš to vai, nē. Kuras zodiaka zīmes ir skaudīgākās un kuras vismazāk skaudīgās?

Skorpions. Šīs zīmes pārstāvji ir skaudīgākie no visiem. Viņi nav tendēti uzticēties cilvēkiem un uzbrūk viņiem tīri skaudības dēļ. Skorpions neprot slēpt savas jūtas, tāpēc apkārtējie cilvēki viņu klātbūtnē sāk justies neērti.

Vēzis. Vēzis izjūt skaudību, taču neprot to noslēpt. Viņš ne visai bieži ļauj citiem uzzināt, kad viņu nomāc skaudība, taču, ja nu kāds to tomēr ir pamanījis, šis cilvēks tiks ierauts Vēža spēlītē.

Lauva. Lauva, iespējams, ir pievilcīgākā un kaislīgākā zodiaka zīme. Viņš saprot, ka ne vienmēr viss notiek tā kā vajag, tāpēc ne īpaši apskauž citu dzīves. Vienīgais, kas var raisīt viņā skaudību ir, kad viņa partneris pievērš vairāk uzmanības kādam citam, nevis Lauvai.

Jaunava. Jaunava izjūt skaudību tāpēc, ka kāds ir labāks, nekā viņa. Jaunava ir ļoti paškritiska būtne, tāpēc mocīs sevi tik ilgi, kamēr nekļūs par labāko konkrētajā jomā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.