1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Zivis – partneri, kuri jūt un sniedz neviltotu mīlestību

 

Zivis ir pēdējā zodiaka apļa zīme, kura apzīmē cikla beigas. Viņām ir raksturs, kurš pārstāv sapratni un līdzjūtību. Kopā ar viņām cilvēki jūtas tā, it kā būtu pazīstami jau daudzus gadus, jo Zivis prot saprast.

Zivīm ir gaiša, apburoša un vieda dvēsele. Ja tu komunicē ar Zivīm, pievērs uzmanību viņu brīdinājumiem vai padomiem, jo, visticamāk, tie piepildīsies.

Zivis ir mākslinieku, muzikantu, dzejnieku, romantisku sapņotāju zīme. Viņi ir inroverti cilvēki, kuri dzīvo savā iedomu pasaulē un domā, ka tā ir realitāte. Daudzi Zivs zīmes pārstāvji ir pavadījuši bērnību sapņos, grimstot pasakās un fantāziju pasaulē. Kad viņi pieaug, fantāzija viņus nepamet, jo Zivis ir tik jūtīgas, ka realitāte šķiet šausmīga un skarba. Pat esot vienā telpā ar Zivīm var pamanīt, ka viņas visu laiku domās „aizpeld”.

Mīlestība ar Zivīm brīžiem ir saspringta – viņiem piemīt tendence cilvēkus idealizēt un celt slavas gaismā

Vairāk par visu Zivis vēlas būt attiecībās ar tādu cilvēku, ar kuru var iegrimt fantāziju pasaulē kopā. Ja tu gribēsi vērot kopā ar Zivīm zvaigznes vai diskutēt par garīgām lietām un notikumiem, prom tu netiksi laista.

Mīlestība ar Zivīm brīžiem ir saspringta – viņiem piemīt tendence cilvēkus idealizēt un celt slavas gaismā. Viņas var arī pazust šajā mīlestībā, jo ir radušas dot, aizmirstot par to, ka mīlestība ir arī jāsaņem un ir jākoncentrējas uz sevi.

Zivis ir jūtīgas būtnes, kuras prieku un sāpes izjūt intensīvāk, nekā citi, un tāpē arī cieš. Pie tam, viņām piemīt prasme pārvērst ciešanas mākslā un izmantot šo mākslas darbu, lai sevi izdziedētu. Lai dzīvē gūtu harmoniju, Zivīm ir jābūt mērķim, un parasti tas atnes labumu cilvēcei.

Zivīm ir atvērta un laba sirds, kura piedod un gandrīz uzreiz aizmirst visus pāri darījumus. Zivis ir līdzjūtīgas un skatās uz situāciju no citāda skatpunkta. Ja attiecībās rodas konflikts, Zivis piedāvās veidus, kā no tā tikt ārā. Viņas pieņem otra cilvēka sāpes un ciešanas. Taču, ja jūt, ka tiek izmantotas, viņas spārstās uzticēties un attiecības pārtrauks.

Zivis ir emocionālas būtnes, un viss, ko viņas vēlas, ir mīļotais cilvēks, kurš būs arī viņu labākais draugs. Viņas alkst būt kopā ar cilvēku, ar ko dalīties pārdzīvojumos, pārdomās un emocijās gan fiziskā, gan emocionālā līmenī.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.