1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Rūpēs par ģimeni un draugiem: Uz aptieku pēc dāvanām!

 
Attēls: Publicitātes

Gada nogalē saviem tuvākajiem mēs vēlam ne tikai laimi, veiksmi un izdošanos privātajā un darba dzīvē, bet arī veselību. Rūpes par savu ģimeni un draugiem ir iespējams izrādīt arī ar veselīgām un labu pašsajūtu veicinošām dāvanām, pēc kurām droši var doties arī uz aptieku.

Lai raizes par dāvanu sagādāšanu nepārņemtu ikdienu,“Euroaptiekas” farmaceiti ir izzinājuši savu klientu vajadzības un piedāvā ierosinājumus, kā iepriecināt tuvākos.

“Aptieku funkcijas ir kļuvušas daudz plašākas un no primārās – medikamentu iegādes, tās kļūst par veselīga dzīvesveida un labas pašsajūtas veicināšanas punktiem gan ikdienā,gan arī Ziemassvētkos. Esam novērojuši, ka arvien biežāk kvalitatīvus skaistumkopšanas līdzekļus un labsajūtu uzlabojošu preparātus kā dāvanu izvēlas daudzi”, skaidro farmaceite Zane Melberga.

Kā neapjukt un ko izvēlēties no plašā piedāvājumu klāsta? Lūk, daži farmaceites ieteikumi.

Ģimenei

Dāvanai ģimenei jābūt kopīgi lietojamai, un te lieliski noderēs gan ķermeņa kosmētika un matu kopšanas līdzekļi, gan vitamīni, kas sniedz enerģiju un stiprina imunitāti. Arī dažādas zāļu tējas un visiem tik ļoti vajadzīgā zivju eļļa būs lielisks ierosinājums veikt ikdienas veselīgos rituālus visiem kopā.

Bērniem

Lai jaunākajām atvasēm stiprinātu patstāvības sajūtu, iesakām sarūpēt lietas, kas būs paredzētas tieši viņiem. Gan pusaudžiem, gan mazākajiem bērniem ļoti vērtīga dāvana ir gudrā zobu birste, kas palīdz motivēt un arī iemācīties rūpēties par savu zobu veselību. Īpaši iecienīta tā ir tiem bērniem, kuriem ik pa laikam rodas slinkums tīrīt zobus. Jebkuram patiks gardie vitamīni vai pastilas ar augļu garšu. Smaržīgas un putojošas vannas putas vai dušas eļļas vairos jaunāko vannošanās priekus, ko lieliski var apvienot ar dabīgu un pareizu ādas kopšanu.

Sievietēm

Nenoliedzami sievietes iepriecina dāvanas, kas palīdz izcelt skaistumu un uzlabo viņu pašsajūtu. Sievietes vienmēr ar interesi novērtē ko jaunu un priecāsies par pārsteigumiem, kas apliecinās uzmanību. Dažādas mitrinošās, nostiprinošas un atjaunojošās sejas maskas būs brīnumlīdzeklis pēc nogurdinošas darba nedēļas un kopjoši iedarbosies uz sejas ādu. Iespējas sievieti palutināt ir dažādas – naktssveces eļļa, dažādi vitamīni un sejas ādas kopšanas krēmi un skrubji– viss, kas palīdz sievietei mirdzēt.

Vīriešiem

Meklējot dāvanu vīrietim, jāņem vērā viņa dzīvesveids, paradumi un vaļasprieki. Gan jauniem vīriešiem, gan kungiem gados patiks dāvanas, kas vairo viņu komfortu un uzlabo tonusu. Gados jaunie vīrieši novērtēs kompleksos vitamīnus un uztura bagātinātājus pie lielas  fiziskās un emocionālās slodzes, kā arī priecāsies par sejas un matu kopjošo kosmētiku. Kungiem gados iesakām vitamīnus un minerālvielas, kas uzlabos sirdsdarbību un asinsriti.

 

Autors: Euroaptieka 19.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.