4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kurām 2018.gads būs īpaši veiksmīgs

 

2017.gads vēl nav beidzies, bet daudzi jau domā par to, kāds izvērtīsies 2018.gads. Kādam gaidāmi skaisti notikumi, kādam ne visai… Taču ir skaidrs, ka ir četras zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem jaunais gads būs īpaši veiksmīgs!

Auns

Jebkuram tavam sapnim 2018.gadā ir iespēja piepildīties. Protams, tikai tad, ja Dzeltenajam Zemes Sunim tas patiks. Tu varēis beidzot atpūsties no pastāvīgās cīņas ar sevi un pasauli un vienkārši dzīvot.

Jaunais gads atnesīs tev zināšanas un viedumu. Ja spēsi to pamanīt, viss pārējais notiks pats par sevi. Kaut kas patiesi zīmīgs var atrast tevi un tā dēļ liesma, kas ir tevī, mirdzēs daudz spēcīgāk.

Jaunava

2018.gads Jaunavām būs viens no labvēlīgākajiem laikiem. Būs daudz spilgtu un priecīgu brīžu un dzīves prioritāšu pārplānošana. Tu beidzot atslābināsies un ļausi Visumam dāvāt tev to, ko tu jau tik sen gaidi.

Tev priekšplānā nostāsies iekšējā izaugsme un pārdzimšana. Ir kaut kas, ko tu sen esi pametusi, bet tieši tas sniegs tev spēku. Tuvinieki it visā tevi atbalstīs.

Skorpions

Skorpioni beidzot ieraudzīs savu apkārtējo pasauli tādu, kāda tā ir un mainīs savu attieksmi. Tu esi uzkāpusi sev uz astes, bet nākamajā gadā tas mainīsies. Pozitīvs gads tam, lai turpinātu virzīties pa savu dzīves ceļu, jo tad tu iegūsi visu, ko vēlies.

Tev priekšplānā izvirzīsies attiecības pašai ar sevi. 2018.gads dāvās tev iekšējo mieru.

Strēlnieks

Iekšēji tu jau jūti, ka tavā priekšā atveras jaunas durvis. Durvis uz jaunu dzīvi. Gatavojies grandiozām pārmaiņām, jo tās tevi aizvedīs pretīm tavam sapnim.

Tev priekšplānā nostāsies mīlestība. Vairāk uzticies tuviniekiem un izturies pret viņiem ar cieņu un mīlestību, jo tad pretīm tu saņemsi vēl vairāk.

Gada beigās tevi gaida patīkamas vēstis!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.