Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida VĒZI?

 

2018.gadā priekšplānā izvirzās privātā dzīve un bērni. Bērni priecē ar panākumiem un satrauc vienlaicīgi. Mīlestība un iedvesma apņem lielāko gada laiku. Uzradīsies jauni pielūdzēji. Tevi gaida veiksme it visā, ko sāksi. Apkārtējie tev palīdzēs gandrīz it visā. Iespējams pagozēties slavas gaismā, būs jāuzstājas publiski un jāprezentē savu panākumu rezultātus.

Pirmajā gada pusē var rasties neparasti darba pienākumi un draudzība ar augstu stāvošām personām. Būs jārisina darba problēmas, ierastais darba ritms mainīsies, būs jāizvēlas starp brīvo darba stilu un nosacījumiem, kuri šķitīs nepieņemami. Uzradīsies jauni mērķi un plāni, bet bez naudas tu nepaliksi. Uzlabosies sociālais stāvoklis.

2018.gadā radīsies vēlme pēc romantiskiem piedzīvojumiem. Lai apburtu savu izredzēto, neko daudz darīt nevajadzēs. Vienkārši atrodiet kopīgas intereses.

Neierobežo sevi, parādi izredzētajam, ka tu esi noskaņota nopietnām attiecībām

Otra gada puse atklās jaunu interešu periodu. Radinieki spēlēs nozīmīgu lomu attīstības virziena izvēlē. Darbs, atpūta, intereses – tas viss tiks balstīts uz ģimenes padomiem. Panākumi būs apmācībās, kā arī informācijas, zinātnes un literatūras sfērās. Paziņu loks mainīsies, taču ne visi būs interesanti, uzticami un godīgi pret tevi. Izvairies no tenkām un neaizraujies ar intrigu vērpšanu. Tu vari kaitēt ne tikai citiem, bet arī sev. Izvairies no šaubīgiem sakariem, citādi daudz vari zaudēt.


Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.