0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida JAUNAVU?

 

2018.gadā tāli un tuvi ceļi nesīs tev veiksmi. Izbraukumos sagaida personīgā, garīgā un karjeras izaugsme. Tavā lokā uzradīsies cilvēki, kuri kļūs par garīgajiem skolotājiem, viena tikšanās var pat mainīt tavus uzskatus par pasauli.

Svarīgu tikšanos vai apstākļu dēļ var nākties mainīt dzīvesvietu (pat pilsētu vai valsti). Pārmaiņas kļūs interesantas vai nepieciešamas. Tāpēc nākamo gadu par rutīnas pilnu nosaukt nevarētu. Rodas apzināta vēlme attīstīties, virzīt savu dzīvi un palīdzēt ģimenei, tuviniekiem un apkārtējiem cilvēkiem.

Ja tu pati nonāksi pie domas par attīstību un sāksi to darīt, tad apstākļi var sakrist tā, ka tev būs jāvirzās dažādos virzienos. Tu meklēsi savu vietu zem saules, taču šī kustība var būt nevis apzināta, bet haotiska.

Pacenties sakrāt finansiālos līdzekļus, jo pirmajā gada pusē nopelnītais kļūs par balstu otrajai gada daļai. Svarīgas ir mācības, braucieni, radu darīšanas un attiecības, panākumi, prieki un problēmas.

Mācības un rūpes par tuviniekiem, sadzīves jautājumi un ikdienas darbs atvieglos citas raizes

Gada beigās pienāks laiks, kad tu mājokļa jautājumos ieguldīsi daudz spēka. Tu pievērsīsies dizainam, atgūsi daļu zaudētā īpašuma, uzlabosi mājokli. Jebkurā gadījumā, vislabāk tu jutīsies mājās. Māja kļūs par atpūtas vietu un varbūt pat darba vidi. Ar mīļajiem tu labprāt pavadīsi kopā laiku.

Iespējams ir pienācis laiks atteikties no darba citu labā, rutīnas pilnu pienākumu pildīšanas un pieiet karjeras jautājumiem nopietnāk.

Privātajā dzīvē nekādas lielās pārmaiņas netiek solītas. Nostiprināsies jau esošās attiecības. Ziemā, gada sākumā, tevi gaida personīgā un radošā veiksme. Janvāra beigās gaidi svarīgas tikšanās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.