8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida STRĒLNIEKU?

 

2018.gadā tu apkopo ilga laika posma secinājumus un gatavojies jaunam etapam. Ierobežojumi no tevis jau tiek daļēji noņemti, aiziet iekšējais smagums. Ārēji pārmaiņas vēl tikai briest, bet līdz gada beigām viss taps skaidrāks.

Bērni priecēs un sarūgtinās vienlaicīgi. Tev var nākties ne vienu vien reizi labot bērnu audzināšanas kļūdas un attiecības ar viņiem. Taču būs arī daudz prieku, varēsi lepoties ar viņu sasniegumiem.

Finansiālais stāvoklis pagaidām liek tikai cerēt uz labāko, jo jebkādi ienākumi tiks novirzīti steidzīgiem un obligātiem tēriņiem. Līdz gada beigām kopējā situācija nedaudz izlīdzinās. Cik vien iespējams, izvairies no bezjēdzīgiem un tukšiem tēriņiem. Strēlniekiem patīk patērēties, bet pēdējie pāris gadi ir likuši tev vairāk ekonomēt un sekot līdzi ierobežotajiem resursiem. Arī 2018.gadā tas būs jādara.

Tikai nezaudē savu cerību un optimismu un nekļūsti atkarīga no citiem cilvēkiem

2018.gadā viss slepenais kļūs atklāts un pat tavi ienaidnieki var kļūt par sabiedrotajiem. Gan privātajā dzīvē, gan darba jautājumos palīdzēs tikai godīgā dzīves pozīcija, bet centīgs, labsirdīgs darbs un iepriekšējie nopelni nesīs savu labumu.

Gada laikā tavu paziņu loks spēcīgi mainīsies. Tu pievērsīsies mācībām, papildināsi savu zināšanu bagāžu. Gada beigās sāksies pozitīvo pārmaiņu strīpa gan darbā, gan attiecībās. Tev radīsies iespēja uzņēmīgi un produktīvi strādāt, saņemot draugu un tuvinieku atbalstu. Šī visa dēļ, nākotnē viņi tev kļūs vēl tuvāki.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.