10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida MEŽĀZI?

 

2018.gadā uz tavu dzīvi un darbu spēcīgu iespaidu atstās draugi un „sargeņģeļi”. Ar viņu palīdzību daudzi plāni un iepriekš ieplānotas lietas realizēsies. Tavā dzīvē uzradīsies vēl citi cilvēki, kas palīdzēs grūtākos brīžos. Draugi spēlēs nozīmīgu lomu privātajā dzīvē. Ar dažiem paziņām attiecības nostiprināsies, bet ar dažiem izdzisīs.

Gada pirmajā pusē panākumi ir gaidāmi grupu darbos un izbraukumos, jaunos plānos un perspektīvā darbībā. Iespējams, ka izlemsi kļūt par pašnodarbināto. Rudenī atgriezīsies vecie draugi, un kopā ar viņiem atgriezīsies arī sen aizmirsti plāni. Visu gadu tu meklēsi jaunas idejas un iespējas tās realizēt.

Gada pēdējos divos mēnešos gaidāmas grūtības gan privātajā dzīvē, gan darbā. Skauģi gribēs ieriebt un mēģinās izjaukt tavus plānus. Pacenties laicīgi atpazīt šos cilvēkus un izslēgt no savas dzīves. Pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt – baumas un intrigas var kaitēt. Ir iespējamas zādzības, zaudējumi, problēmas ar veselību un apmāns privātajās lietās – rūpīgi uzmani savu mantu. Pēc palīdzības vērsies pie radiem.

Skauģi gribēs ieriebt un mēģinās izjaukt tavus plānus

Jau gada sākumā tu sāksi vairāk interesēties par garīgo dzīvi un mistiku. Daudzas idejas taps par realitāti. Ir iespējama vientulības sajūta un vēlme norobežoties no visiem. Ir jāsaprot, ka vajag būvēt ap sevi nevis mūrus, bet gan tiltus. Tā zudīs izolētības sajūta un tu spēsi labāk saprast, kurus cilvēkus var laist sev klāt. Tu paraudzīsies uz pasauli un dzīves apstākļiem ar citām acīm. Cilvēki nāks lūgt pēc atbalsta.

Apkārtējie (un pat tie, ko tu nezini, un tie, kas nezina tevi) sāks palīdzēt, radot sirdī pateicības un laimes izjūtu. Tad tu sapratīsi, ka ir pienākuši jauni laiki, bet viss nevajadzīgais pazudīs pats no sevis. 2018.gadā tu attīrīsies no nevajadzīgās pagātnes, paliks tikai reālais un esošais un tas, kas tev patiesi ir nepieciešams.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.