1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida ŪDENSVĪRU?

 

Visa gada garumā karjera un darbs prasīs daudz spēka un uzmanības. Gada sākumā, ziemā, darbs atgādinās radošu spēli. Ne tikai sarežģīti uzdevumi, bet arī ikdienas darbi raisīs vēlmi rast oriģinālus risinājumus.

Pavasarī hobiji un aizraušanās kļūs par konkrētiem pienākumiem. Darbu nebūs maz, un arī kļūdas liks par sevi manīt. Darba kolektīvs nomainīsies, taču attiecības ar līdzgaitniekiem uzlabosies un pēc palīdzības kabatā arī nebūs jālien. Labāko dienas daļu tu pavadīsi tieši darbā.  Nodarbošanās ar interesantām lietām sniegs baudījumu un dāvās izaugsmes iespējas. Dalība sabiedriskos un kolektīvos projektos nesīs materiālu labumu.

Gada garumā noderēs tas, ko esi mācījusies agrāk. Iegūtās zināšanas un pieredze kļūs par atspēriena punktu, taču tāpat ir nepieciešamība mācīties un augt tālāk, jo rudenī zināšanu trūkums liks par sevi manīt. Braucieni un apmācības papildinās tavu zināšanu bagāžu. Vasarā labi veiksies mācības, intelektuālā darbība, zinātnes un literatūras darbs, tāpēc nevajag slinkot. Ģimenes bizness sniegs atdevi, ja tu tam nopietni pievērsīsies.

Bez naudas nepaliksi, neraugoties uz to, ka tēriņi būs lieli gan darbam, gan privātajiem plāniem

Tāli ceļojumi mainīs tavus uzskatus. Taču no tavas iniciatīvas situācija ir atkarīga mazāk, nekā parasti. Šeit ir laiks izpausties partneriem – gan romantiskajiem, gan darījumu. 2018.gads vispār ir labs laiks, lai meklētu un dibinātu harmoniskas partnerattiecības. Gads, kurā tiek pārbaudītas tavas spējas pielāgoties un strādāt komandā. Gada laikā nāksies saskarties arī ar cilvēkiem, kuriem ir citāds skats uz dzīvi.

Rudenī ģimene atbalstīs darbā, taču daļēji nāksies tērēt iepriekš nopelnīto un noguldīto. Labi pabaros darbi, kuros tika ieguldīts daudz spēka. Attāli draugi un partneri palīdzēs realizēt plānus, taču tev būs jāuzņemas starpnieka lomu. Gads noslēgsies ar kādu izbraucienu, un tā būs kā kompensācija par saspringtajiem, bet interesantajiem gada darbiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.