17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida ZIVIS?

 

2018.gadā Zivis var nokļūt neparastās vietās un situācijās. Tādās, kas citiem pat sapņos nav rādījušās. Iespējams, ka nolemsi par labu dzīvesvietas maiņai vai arī dosies ilgos braucienos. Nezaudē realitātes sajūtu.

Panākumi un popularitāte pavadīs visos jaunos iesākumos. Cilvēki redzēs tavas labākās īpašības. Iespējama svarīga tikšanās, pēkšņa popularitāte, jauns ienākumu avots.

Janvāris dāvās materiālos panākumus, taču pēc tam gan būs daudz jāstrādā. Mēneša beigās pievērsies savai veselībai.

Izbraukumos un ceļojumu laikā mainīsies skats uz dzīvi, realizēsies dažas idejas un sapņi, kā arī radīsies jauni. Atklāsies jauni talanti un spējas, varēsi sākt daudzus jaunus projektus. Daži paliks par tukšu sapņošanu, bet daži tuvāko dažu gadu laikā īstenosies. Tas būs pārsteigums arī pašām Zivīm.

Līdz gada beigām ideāli un sapņi iegūs konkrētāku formu un pārvērtīsies par mērķiem. Šogad nevajag slinkot. Pat tad, ja dodies atpūtā, neaizmirsti par darbu, citādi palaidīsi garām labas iespējas. Būs jārisina steidzīgi jautājumi, citādi paliksi bez ienākumiem. Par to gan nav īpaši jāsatraucas, jo tuvinieki atbalstīs finanšu jautājumos.

Kopumā šis ir jaunu atklājumu, ideju, tikšanos, iepazīšanos un ceļojumu gads, kurā nostabilizēsies nākotnes plāni

Tu kļūsi par veselas virknes pārmaiņu dalībnieku un spēsi pati ietekmēt notiekošo. Taču ņem vērā, ka bez smaga darba nekas nenotiks. Slinkumam šogad ir jāsaka, nē!

Attiecības ar darba kolēģiem uzlabosies, viņi vairāk palīdzēs un atbalstīs. Palīgi uzradīsies arī mājās. Var rastis problēmas ar bērniem, mīļoto cilvēku, var zust radošums. Iegaumē, problēmas pašas no sevis neatrisināsies. Tās ir jārisina visiem kopā.

Ir iespējama dzīvesvietas maiņa vai esošā mājokļa uzlabošana, un tas radīs ne mazumu spriedzes ikdienā. Taču līdz gada beigām mājokļa jautājums atrisināsies un atnesīs miru. Notici saviem spēkiem un veiksmei un saglabā možu garu!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.