1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Dieviete.lv lasītājas izmēģina: AVEPIN priežu krēms

 
Attēls: Dieviete.lv

Vairāku nedēļu garumā mūsu lasītājām bija iespēja izmēģināt AVEPIN – dabīgo, bioaktīvo krēmu (ziedi), kura sastāvā ir priežu jauno dzinumu skujas, pumpuri, sveķi, E vitamīns, rapšu eļļa un bišu vasks.

Astra: „Man patīk, ka šis produkts ir dabīgs un, ne mazāk svarīgi, ražots Latvijā. Iesaku to izmēģināt arī citiem, jo mūsu ģimenē tas lieliski noder kā sildošā ziede bērniem apaukstēšanās periodā.”

Linda: „Ļoti patīkama priežu smarža ar bišu vaska notīm. Ieelpojot krēma smaržu, ir sajūta, ka atrodos mežā vai arī lauku spa. Mūsdienu aizņemtajā ikdienā kā arī cilvēkiem, kuri dzīvo lielpilsētā ieteiktu šo krēmu vien jau smaržas dēļ. Krēma vērtību paaugstina arī fakts, ka tas ražots no 100% dabīgām sastāvdaļām. Es pati esmu jūtīgas, gaišas ādas īpašniece, tapēc ļoti rūpīgi izvēlos kopjošo kosmētiku. Aukstumā krēms ir salīdzinoši blīvs, saskarē ar ādu konsistence kļūst šķidrāka. Krēms klājas viegli un patīkami.

Mani visvairāk uzrunāja tas, ka krēms ir paredzēts savilktiem muskuļiem, sprandai (sēdoša un/vai monotona darba darītājiem) kā arī pirms un pēc fiziskas slodzes. Tā kā ikdienā strādāju birojā, ik pa laikam izjūtu savilktu sprandas/ plecu daļas muskuļu saspringumu.

 Pirmo reizi uzklāju krēmu tieši uz saspringtajiem plecu daļas muskuļiem un pārliku pāri siltu lakatu ( pēc lietošanas instrukcijas tiek rekomendēts bagātīgi sasmērēt savilkto/ sāpīgo vietu un silti sasegt). Momentā bija jūtama sildoša, kņudinoša sajūta. Jāpiebilst, ka pēc krēma lietošanas, rokas ir ĻOTI rūpīgi jānomazgā ar ziepēm, jo krēms ir sildošs. It īpaši ja pēc tam paredzēta rotaļāšanās ar bērniem.  Par efektu biju patīkami pārsteigta,jo saspringums mazinājās, atkārtoju šo procedūru nākamajā vakarā un efekts tiešām bija jūtams.

Otrs pārbaudījums krēma iedarbībai bija pēc fiziskās slodzes. Tā kā aktīvi nodarbojos ar salsu, ir diezgan liela slodze uz kāju muskuļiem. Un tieši pēc salsas ballītes neilgi pirms Ziemassvētkiem pamodos ar savilktu kreisās kājas ikra muskuli. Uzsmērēju AVEPIN, uzvilku vilnas getras un pēc kādām 30 minūtēm muskulis bija patīkami izsildīts un atbrīvots. Efekts PERFEKTS! Tā kā dejoju visu mūžu un esmu izmēģinājusi neskaitāmus sildošos krēmus tieši kājām, AVEPIN ir viennozīmīgi viens no līderiem gan efekta, gan arī dabīgā sastāva ziņā.”

Dace: „Man šo krēmu sanāca izmēģināt tieši, kad piemetās iesnas. Elpošana bija apgrūtināta, it īpaši naktī, tāpēc ik pa laikam uzmanīgi iesmērēju to degunā un uz ādas ap to. Efekts un aromāts bija jūtams.

Bērnam bija spēcīgs klepus, tāpēc ierīvējām ar AVEPIN ziedi muguru un krūtis un likāmies gultā. Viņš atzina, ka sajūta bija patīkama un uzreiz kļuva siltāk. Šķita, ka izveseļošanās process arī bija ātrāks. Vienīgi pati lietošana šķiet nedaudz ķēpīga, jo ziede ir zaļa, nelielā trauciņā un diezgan bieza. Ja no sākuma smērēšana šķiet grūta, tad pēc pāris sekundēm ziede izkūst un klājas viegli. Noteikti turpināsim ģimenē lietot šo produktu. Priecātos, ja AVEPIN būtu pieejams arī lielākā iepakojumā.”

Inese: „AVEPIN ir ar izteiktu priežu skuju aromātu, bet, iemasējot to pēdās, rokās un sprandas daļā, mazinās dienas laikā uzkrātais saspringums, uzlabojas asinsrite un zūd galvassāpes. Mēģināju arī pēc aktīvas sportošanas – mazinājās muskuļu sāpes.

Labi, ka varēju izmēģināt to arī vīrusu laikā, jo labi palīdz pret iesnām, mazina deguna gļotādas tūsku un mazina hronisko iesnu simptomus.”

 

Internetveikalā Dievietei.lv AVEPIN priežu krēmam pašlaik ir akcijas cena – tikai 3,59 eiro!

Produktu var iegādāties šeit: https://www.dievietei.lv/veikals/avepin-krems/

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.