11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādas attiecības veidojas starp Ūdensvīru un Mežāzi?

 

Kad satiekas Ūdensvīrs un Mežāzis, viņu attiecības ir par diviem cilvēkiem, kuri uz dzīvi raugās atšķirīgi, bet vēlas viens no otra mācīties. Šo saderību nevarētu nosaukt par veiksmīgāko, un viņiem noteikti būs daudz reižu jāizrunā, vai viņi vēlas vienu un to pašu. Portāls „Elite Daily” ir apkopojis trīs īpašības, kuras saved gaisa un zemes zīmi kopā.

VIŅI ABI IR AMBICIOZI…

…bet par atšķirīgām lietām. Ūdensvīra dzīves misija ir dalīties ar idejām. Viņus neinteresē tik ļoti labums, ko viņi no savām idejām varētu gūt, cik tas, kā tas ietekmēs pasauli. Mežāzis gan vēlas gūt panākumus, kā rezultātā rodas abi – nauda un atpazīstamība. Ja Mežāzis un Ūdensvīrs nestrādās kopā, viņu atšķirīgās motivācijas var padarīt viņus par ienaidniekiem.

Ūdensvīrs un Mežāzis vislabāk strādā tad, ja ir komandas biedri. Mežāzis var piezemēt Ūdensvīra gaisīgās domas un vīzijas un pārliecināties, ka tās nav nerealizējamas. Savukārt Ūdensvīrs var iedvesmot Mežāzi, aicinot tiekties pēc kaut kā vairāk un noticēt sabiedrībai. Taču, ja viņi viens otru nesapratīs un iespītēsies, nekas neizdosies.

ABIEM SVARĪGA IR STABILITĀTE

Taču atkal atšķirīgās lietās. Ūdensvīrs regulāti izaicinās Mežāža pieeju visam – darbam, attiecībām, mājai, draugu lokam – kaut vai tikai ar to, ka būs tāds, kāds viņš ir.

Ūdensvīrs vēlas radikālas pārmaiņas, kas uz zemes stingri stāvošo Mežāzi var biedēt. Nebūs nekāds brīnums, ja pēc kāda laika Mežāzis izvēlēsies aiziet no šīm attiecībām un meklēt kaut ko klusāku. Taču, ja Mežāzis izvēlēsies sekot Ūdensvīra izaicinājumiem, viņiem visa pasaule būs vaļā.

STARP VIŅIEM IR LABA DRAUDZĪBA

Varētu šķist, ka nav nekā daudz, kas varētu turēt kopā gaisu un ūdeni, taču Mežāža un Ūdensvīra zīmes pārstāvji nebūtu kopā, ja viņiem jau nebūtu draudzības pamats. Ja Mežāzis un Ūdensvīrs spēj nolikt malā savas atšķirības, viņi var izveidot skaistu savienību. Nav nekas spēcīgāks par Ūdensvīra nejaušo jociņu, kas spēj izsisties cauri Mežāža nopietnībai, un nav neviena cita, kas spētu likt Ūdensvīram satraukties un „atgriezties uz zemes”.

Pat, ja šo zīmju pārstāvjiem nav lemts būt kopā mūžīgi, viņi ienāk viens otra dzīvē tāpēc, ka viņiem ir svarīgas mācības, ko gūt. Neviens arī nezina, cik šo cilvēku attiecības ilgas būs – 3 mēnešus, 3 gadus vai 30. Svarīgākais ir tas, ko viņi iemācās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.