19.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

5 zodiaka zīmju pāri, starp kuriem veidojas labākās attiecības

 

Astroloģija spēlē nozīmīgu lomu, kad runa nonāk līdz mūsu personības un attiecību veidošanai. Var gadīties, ka tevi saista konkrētas zodiaka zīmes pārstāvji atkal un atkal, jo viņiem piemīt rakstura īpašības, kuras tev patīk. Portāls „Yourtango” ir apkopojis piecus dažādus zodiaka zīmju pārus, starp kuriem ir lieliska saderība.

JAUNAVA & VĒRSIS

Jaunavu iedvesmo Vērša pozitīvais skats uz dzīvi. Šīs zīmes dāvā viena otrai līdzsvaru un ienes mieru attiecībās. Gan Jaunava, gan Vērsis ir Zemes zīme, tāpēc ar realitātes un tagadnes izjūtu viņiem nav problēmu. Lai gan viņiem abiem ir ideālistiskas vēlmes un sapņi, tieši apbusējais Zemes spēks atgriež viņus realitātē. Starp šo zīmju pārstāvjiem var būt arī laba draudzība un darba attiecības. Vēl spēcīgāka saikne rodas, ja abi izlemj dibināt romantiskas attiecības.

DVĪŅI & ŪDENSVĪRS

Starp šo zīmju pārstāvjiem var izveidoties lieliskas romantiskās attiecības, jo viņi atbalsta viens otra trakās idejas un skatījumu uz dzīvi. Dvīņi var būt diezgan neizlēmīgi, taču Ūdensvīrs tajā ziņā ir tieši pretējs. Viņi viens otram ir vajadzīgi līdzsvaram un lai palīdzētu sasniegt mērķus. Dvīņi attiecībās ienes humoru un nepiespiestību, kamēr Ūdensvīrs parāda Dvīņiem, kurā virzienā skatīties un iet. Viņiem ir līdzīgi mērķi, tāpēc nav problēmu sastrādāties, lai tos sasniegtu. Viņu saikne ir dziļāka, nekā tā ir redzama, un tieši tas palīdz viņiem pārvarēt grūtākus attiecību laikus.

STRĒLNIEKS & AUNS

Kad Strēlnieks un Auns satiekas, dzīve kļūst par vienu lielu piedzīvojumu. Viņi abi ir piedzīvojumu meklētāji, sapņotāji un brīvdomātāji. Viņu sarunas būs dziļdomīgas un idejas trakas. Viņi ir intelektuālie dvēseles radinieki. No viņiem sanāk lieliska komanda. Tā vietā, lai veidotu individuālus plānus, viņi saliek kopā savas idejas un rada vēl lielākus plānus. Ja starp viņiem uzplaukst jūtas, tad vispirms tās ir vienkārši draudzīgas. Tieši tāpēc tādas attiecības ir noturīgas.

VĒZIS & SVARI

Kamēr Vēzis ir emocionāls, Svari paļaujas uz saprātu. Svariem patīk uzmanība, bet Vēzim patīk to sniegt, izrādot mīlestību un rūpes. Šīs zīmes pārstāvji var būt ne tikai lieliski mīļotie, bet arī vienkārši draugi. Viņi prot saprast cilvēkus un viņiem patīk dvēseliskas sarunas. Kaisle pret dzīvi un attiecībām viņiem abiem ir svarīga, un tas ir tieši tas, ko viņi gūst, kad ir kopā.

SVARI & DVĪŅI

Attiecības starp Svariem un Dvīņiem tiek balstītas uz intelektuālo saikni. Abas ir gaisa zīmes, kuras dievina prāta nodarbināšanu. Viņi uzskata, ka zināšanas un gudrība ir interesanta un seksīga lieta. Abu zīmju pārstāvjiem patīk mācīties kaut ko jaunu, kas arī mudina viņus izzināt vienam otru. Viņiem piemīt arī sapratne, un tas viņus padara par lielisku pāri. Vienmēr, kad būs nepieciešamība, viens vai otrs varēs gūt emocionālo atbalstu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.