8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Dieviete.lv lasītājas izmēģina: COMSI ziede

 
Attēls: Dieviete.lv

Vairāku nedēļu garumā mūsu lasītājām bija iespēja izmēģināt COMSI ziedi, kuras sastāvā ir propoliss, mentols, benzokaīns, E vitamīns, ēteriskās eļļas, glicerīns, spirts, rapšu eļļa un bišu vasks. Ziedi izmanto ādas un gļotādas bojājumu dziedināšanai (mīkstina, mitrina, aizsargā, atvēsina un mazina niezi) un elpošanas caur degunu atvieglošanai.

Astra: „Prieks, ka produkta efektivitāte atbilst tam, kā ir aprakstīts lietošanas pamācībā. COMSI ziedi es smērēju uz iegrieztiem ienadžiem, tad ādas bojājumi ātrāk sadzīst un nesūrst.”

Madara,29: „COMSI ziedi biju lietojusi ciemojoties pie vecākiem, lai nomierinātu ādu pēc odu kodumiem, biju aizmirsusi par šo produktu un nezināju, cik universāls ir tā pielietojums.

Virpirms COMSI ziedi izmēģināju kā senāk plaši zināmo “Zvaigznīti”, tās smaržas dēļ. Šis izstrādājums izrādījās patīkamāks, jo nerada kairinājumu, ādas kņudoņu, niezi, bet elpceļi tika atbrīvoti, ieelpojot ziedes svaigo aromātu.

Ziede palīdzēja arī pret niezi, kas man rodas kā alerģiska reakcija, kad esmu lietojusi uzturā pārāk daudz saldumu, uzsmērēju COMSI, drīz niezēšana norima un uz ādas nepalika nekādu alerģisku pēdu.

Veicot sadzīviskus darbus virtuvē, ikviens nav pasargāts iegūt vieglus apdegumus. Nesen biju ieguvusi nelielu apdegumu, kas vairs nesagādāja sāpes, taču bija apsārtums, pēc vairākām ziedes uzsmērēšanas reizēm arī šis sarkanais pleķis no ādas izzuda.

Gada aukstajā  laikā ārti rokas paliek sausas, āda uz pirkstu kauliņiem kļūst asa, uzsmērējot COMSI ziedi āda tika mitrināta un sausā āda uz pirkstu kauliņiem vēl nav atgriezusies.

Produktu lietoju ierobežotu laika periodu, tāpēc esmu pārliecināta, ka turpinot to lietot sadzīvē atklāšu vēl citas efektīvas COMSI lietošanas iespējas.”

Undīne,23: „COMSI ziede “uzradās” īstajā laikā – tieši, kad es un vecvecāki bija apslimuši un mūs skāra stipras iesnas. Ar opi lietojām ziedi pie aizlikta deguna – vairākas reizes dienā smērējot, divu dienu laikā atguvām spēju brīvi elpot caur degunu. Ome ziedi lietoja uz dažādām sīktraumam un teica, ka šī ziede tiešām palīdzēja, nebija kā reklāmās – kad sola, bet patiesība nelīdz.

Pati pamēģināju uz vējā sapūstām lūpām – man nepatika tā kņudošā sajūta, vispār nešķita ka mazina lūpu sausumu. Ikdienā ziedi sanāca lietot uz kaķu skrāpējumumiem – šķita, ka sadzīst ātrāk. ”

Kristīne,25: „COMSI ziedi izmantoju lūpām un man patika atvēsinošais efekts, ko tā radīja. Lūpām bija izteikts sausums, un ziede palīdzēja to novērst. Izmantoju visu laika periodu ikdienā lūpu balzama vietā. Produkta lietošanas apraksts saprotams, un ir skaidrs, kādam nolūkam ziede paredzēta.”

 

Produktu var iegādāties šeit: https://shop.dieviete.lv/veikals/comsi-ziede/

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.