9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mežāzis – cilvēks, kurš dzīvē visu saliek „pa plauktiņiem”

 

Mežāzim piemīt tādas rakstura īpašības, kas padara viņu par cilvēku, kurš ir nepieciešams katra cilvēka dzīvē.

Katrā draugu kompānijā ir jābūt vienam cilvēkam, kurš visu plānos, visus savāks kopā un nežēlosies. Kāds, kurš būs atbildīgākais. Viņš izliekas, ka ballītes viņu neinteresē, bet ielūgto viesu sarakstā šis cilvēks nereti atradīsies pirmajā vietā. Kāpēc Mežāzis ir tik īpašs?

Viņš ir punktuāls – Viņš apzinās laika vērtību, tāpēc vienmēr visur ierodas laikā. Viņa devīze ir: “Ja tu esi atnācis 10 minūtes ātrāk par nozīmēto laiku – tu esi atnācis laikā. Ja esi atnācis tieši noteiktajā stundā – tu jau esi nokavējis”.

Viņš ir strādīgs – Jā, šajā zīmē dzimušie cilvēki ir nedaudz par daudz aizrāvušies ar kontroli, bet tas ir tikai tāpēc, ka viņi ir izteikti strādīgi. Viņiem nav vajadzīga “motivācija”, lai jebkurā brīdī parādītu labāko, uz ko viņi ir spējīgi. Pat nelielus, “nesvarīgus” darbiņus Mežāži padara vislabākajā veidā, cenšoties no visa spēka.

Viņš balstās uz loģiku – Kad jāpieņem svarīgs lēmums, Mežāzis vienmēr balstīsies uz loģiku. Viņš izmanto smalki izstrādātas sistēmas un plānus, lai izvairītos no bailēm problēmu priekšā. Ja Mežāzis ir kaut ko ieplānojis, viņš noteikti to arī izdarīs, lai cik sarežģīti tas arī nebūtu.

Viņš ir ambiciozs – Viņš dievina iegūt jaunas zināšanas. Viņš noteikti nav tas draugs vai partneris, kurš dzīvē mēģinās tevi no kaut kā atturēt. Tieši otrādi – viņš tevi vienmēr atbalstīs un palīdzēs gūt panākumus.

Viņš māk tērēt naudu apdomīgi – Jā, viņam patīk dārgas lietas, bet viņš netēres naudu tur, kur tas nav vajadzīgs. Viņš pieslēdz savu loģiku, tāpēc zina, kad naudu vajag tērēt un kad, nē.

Viņš ir godīgs – Dažkārt viņš var būt pārlieku spītīgs, bet viņš noteikti būs godīgs. Viņam vienmēr ir argumentēts viedoklis par jebkuru jautājumu.

Viņš ir pacietīgs – Mežāžu pacietība ir viena no lielākajām dāvanām, kādu viņi no mātes Dabas ir saņēmuši. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē ir vispacietīgākie no visiem. Viņi ir gatavi tērēt laiku svarīgu jautājumu risināšanai, prot tikt galā ar lietām bez lieka satraukuma.

Viņš ir uzticams draugs – Pirmajā satikšanās reizē varētu šķist, ka Mežāzis nav ieinteresēts iepazīties. Taču tā nav. Viņam vienkārši ir vajadzīgs laiks. Tomēr, ja tu nakts vidū zvanīsi un teiksi, ka tev ir nepieciešams viņa atbalsts, viņš to sniegs.

Viņš ciena ģimenes dzīvi – Viņš spēj atkāpties no savām ambīcijām un darba dzīves, ja redz, ka ģimenei ir nepieciešama palīdzība. Viņš zina, ka palīdzēt citiem ir svarīgāk un vērtīgāk, nekā domāt par savu kārtējo uzdevumu.

Tu zini tādu Mežāzi?

 

Autors: Dieviete.lv

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.