Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Interesanti: Pārbaudi savu un partnera saderību

 

Vai tu kādreiz esi mēģinājusi uzzināt, cik saderīga tu esi ar savu partneri, balstoties uz numeroloģiju? Tev ir iespēja to izdarīt! Uzraksti dzimšanas datus (savus un sava partnera) vienā rindā bez nullēm. Visus ciparus saskaiti kopā. No iegūtās summas atskaiti 22, līdz iegūsi skaitli, kas ir mazāks par 22. Tas arī būs jūsu saderības indekss.

Piemēram:

Jana piedzima 12.09.1970, bet Valters – 02.12.1968. Izrakstām šos skaitļus bez nullēm vienā rindā un saskaitām: 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8=58. Atņemam 22, iegūstam 36, vēlreiz atņemam 22 un iegūstam 14. Tātad viņu saderības indekss  ir 14.

Aprēķini savu un lasi rezultātu!

1 – Šajās attiecībās vienmēr būs aktuāls līdera jautājums. Kāds, parasti vīrietis, centīsies attiecībās uzņemties vadošo lomu, uzspiest savu gribu un savus likumus. Pacentieties šajā jautājumā nekonfliktēt, jo tas ne pie kā laba nenovedīs. Attiecības ir radošas, interesantas, lielā mērā atkarīgas no partneru noskaņojuma.

2 – Maigas, harmoniskas attiecības. Dvēseļu saderība. Jūs saprotat viens otru pat no pus vārda. Katram no partneriem ir bagāta iekšējā pasaule, spēcīga iztēle. Ļoti labvēlīgas attiecības.

3 – Labas attiecības, kas visbiežāk noved pie laulības. Var piedzimt arī bērns. Attiecības, kuras nes naudu un stabilitāti. Taču neļaujiet citiem jaukties jūsu dzīvē, īpaši mātēm. Šajā savienībā galveno lomu spēlē sieviete.

4 – Attiecības, kurās galveno lomu spēlē vīrietis. Daudz kaisles un emociju. Neļaujiet greizsirdībai visu sabojāt. Tu vēlēsies pilnībā valdīt pār savu mīļoto, bet tas jau ir egoisms. Neļaujiet baumām izbojāt jūsu savienību.

5 – Jūsu dzīvē svarīga savienība. Šim cilvēkam ir nozīmīga loma. Var traucēt sociālā nesaderība vai arī interešu un uzskatu dažādība par dzīvi. Tavs partneris kļūs par tavu skolotāju un padomdevēju. Vai arī tu kļūsi par viņa ceļa zvaigzni.

6 – Visharmoniskākā no visām savienībām. Tās ir pašas stiprākās laulības. Savstarpēja mīlestība un miers. Taču, pirmajā brīdī var būt sarežģīti vienam otru līdz galam izprast. Nepārdzīvojiet, viss nāk ar laiku.

7 – Ļoti kustīgas attiecības, daudz pārmaiņu, braucienu, sabiedrības. Daudz nepastāvības. Var būt izmaiņas. Parasti tādas attiecības ātri beidzas. Nesteidzies ar svarīgu lēmumu pieņemšanu attiecībā pret mīļoto, jo iespējams arī kļūdīties.

8 – Šī drīzāk ir lietišķa, nevis mīlestības savienība. Vai arī – harmoniskas attiecības. Iepriekšējā dzīvē jūs viens otra priekšā nogrēkojāties. Šajā dzīvē jums jāatstrādā savas kļūdas. Šādas attiecības pārtraukt ir sarežģīti. Vajag strādāt ar sevi. Nevajag censties savu partneri pārveidot.

9 – Sarežģītas attiecības – katrs pats par sevi. Šajās attiecībās tu vari justies ļoti vientuļi. Trūkst glāstu, uzmanības, siltuma. Tāda savienība galu galā sairst. Tā var būt arī dalīta mīlestība – tu mīli, bet nav pretmīlestības. Vai arī otrādi.

10 – Ļoti laimīga savienība. Tā nes panākumus un veiksmi. Cilvēks tavā dzīvē atsūtīts kā glābšanas riņķis. Viņš spēcīgi paplašina tavu iespēju horizontu. Tās var būt arī aprēķina attiecības. Jebkurā gadījumā viss beigsies labi!

11 – Sarežģītas attiecības. Abiem partneriem ļoti spēcīgs raksturs. Katrs cenšas dominēt. Tu arī rodas konflikti un nelīdzsvarotība. Var iejaukties trešās personas. Neuzticība. Vajag viens otram piemēroties, rast kompromisu, citādi attiecības sabruks. Ļoti laba saderība seksā.

12 – Šo attiecību dēļ tu būsi ar mieru darīt daudz ko. To sauc par upura nešanu. Tu spēj daudz ciest šīs mīlestības dēļ. Tās ir sarežģītas, harmoniskas attiecības, dalītas jūtas, aizvainojumi, nesaprašanās. Šīs attiecības tavā dvēselē atstāj dziļas pēdas.

13 – Slikta savienība. Agri vai vēlu tā sabruks kā kāršu namiņš – starp partneriem ir enerģētiska nesaderība. Bīstamas attiecības. Laulībā iespējama vardarbība.

14 – Mierīgas, līdzenas attiecības. Šis ir viens no labākajiem saderības variantiem. Jūs viens otru saprotat, ir kopīgi mērķi, kopīgas intereses. Ilgas un stabilas attiecības.

15 – Bīstami! Tāda savienība uzbūvēta ar manipulāciju un šantāžas palīdzību. Viens no partneriem piesaistījis otru. Spēcīga seksuālā atkarība. Izvirtība. Pacenties savu dzīvi ar šo cilvēku nesaistīt.

16 – Ļoti nestabilas attiecības. Nemitīga lamāšanās, strīdi. Rezultātā – šķiršanās. Jūs viens ar otru nesaderat. Attiecības bīstamas abiem partneriem. Spēcīgu ietekmi var atstāt tuvi cilvēki. Enerģētiskais vampīrisms.

17 – Lieliska savienība. Jūs viens otru labi papildināt. Šo cilvēku tev atsūtījis sargeņģelis. Liela nākotne. Kopīga jaunrade.

18 – Attiecībās daudz maldu un ilūziju. Mānīšana, neuzticība. Nolaidieties uz zemes. Pastāv risks izdarīt nepareizu izvēli.

19 – Teicami. Siltas un harmoniskas attiecības. Veselīgu un laimīgu bērnu dzimšana. Īsta mīlestība. Sapratne. Savstarpējs atbalsts.

20 – Pirmajā brīdī šādas attiecības var būt samērā sarežģītas. Jūs viens otram piemērosieties. Taču problēmas ļoti ātri kļūs nesvarīgas. Parādīsies spēcīgas jūtas. Kopumā tās ir labas attiecības. Galvenais, dot laiku, lai viens pie otra pierastu. Tā ir uzticīga draudzība.

21- Saticība, miers, harmonija. Stipra laulība. Nopietni nolūki. Rūpes vienam par otru. Brīnišķīga enerģētiskā saderība.

22 – Ļoti neprognozējamas attiecības. Alkas pēc brīvības. Tavs partneris var būt nestandarta cilvēks. Tas ir kā vulkāns, kas jebkurā brīdī var sākt savu izvirdumu. Jāpieliek daudz spēku, lai šīs attiecības būtu mierīgas. Iespējama šķiršanās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.