1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Veselīgie kokteiļi – veids, kā tievēt veselīgi un stiprināt imunitāti vienlaicīgi

 

Vēlies tievēt vieglāk un ar prieku? Tad iekļauj savā ēdienkartē veselīgos un vitamīniem bagātos kokteiļus jeb „smūtijus”. Tie palīdz attīrīt organismu no toksīniem, padara ādu veselīgāku, normalizē vielmaiņas darbību un atvieglo diētas ievērošanas procesu.

Recepte „slinkajai” tievēšanai

Gatavo zaļo kokteili ar banāniem katru rītu brokastīs viena mēneša garumā un vēro, kā liekie kilogrami „kūst”. Recepte ir pavisam vienkārša: 200-220 ml nesaldināta jogurta, 180-200 g svaiga spinātu lapu, nogatavojies banāns, ½ ābola, 50 g mango un 100 ml kokosriekstu ūdens. Visu sajauc blenderī un baudi dzērienu!

Kokteilis – vitamīnu spridzeklis

Ja tevi satrauc izsitumi, ādas kairinājums un pūtītes, iekļauj savā uzturā šo kokteili. Recepte: 1 ābols, 1 biete, 180 g svaigu spinātu, 180-200 ml dabīgas granātābolu sulas. Sajauc visas sastādaļas blenderī līdz vajadzīgajai konsistencei. Tikai uzmanīgi – šādu kokteili nevajadzētu lietot cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar gremošanas sistēmu un nierēm.

Pavasara kokteilis

Ja tu vēlies uzlabot pašsajūtu, nesteidzies uz aptieku. Pamēģini sabalansēto „pavasara” kokteili: blenderī sajauc vairākus nomizotus ābolus, glāzi svaigu spinātu, citrona (laima) mīkstumu, avokado, gurķi un gabaliņu sarīvētas ingvera saknes. Maisījumam pievieno sasmalcinātu piparmētru, linsēklas un pāris karotes mandeļu piena. Tavs pavasara dzēriens ir gatavs!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.