8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Interesanti: Kā bērnu ietekmē gadalaiks, kurā viņš ir dzimis?

 

Pavasara bērnu īpašības

Daudzi pavasarī dzimušie bērni ir viegli ievainojami un aizvainojami, it īpaši tie, kas dzimuši martā. Tomēr viņi ir spēcīgi orientēti uz panākumiem karjerā, kā arī pieliek lielas pūles, lai sasniegtu savus mērķus. Tikai nereti līdz tiem tiek pa nepareizajiem ceļiem, bet tur neko īsti nevar darīt, jo notikumu attīstības scenāriju ir tik daudz…

Pavasara bērnu stiprā puse ir humanitārās sfēras, kā arī kultūra un māksla. Tajā viņi jūtas kā zivs ūdenī, un viņu pašizpausmes var atnest viņiem skaistus panākumus.

Sliktā ziņa gan ir tāda, ka, ja viņu plāni, sapņi un mērķi nepiepildās, viņi grimst depresijā. Tāpēc vecāku uzdevums ir jau kopš mazotnes akcentēt pavasara bērna personību, neuzstādīt viņiem stingrus un konkrētus mērķus, orientēt viņus uz garīgo attīstību un nestāstīt, ka laimīgs cilvēks var būt tikai tad, kad viņam ir finansiālā labklājība un sasniegti visi sapņi.

Kas attiecas uz viņu veselību, tad valda uzskats, ka vitamīnu trūkuma periodā dzimušajiem var būt īpaša nepieciešamība stiprināt imunitāti, kā arī sekot līdz ādas, matu, zobu un nagu veselībai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.