9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

7 modīgas matu krāsas: labākās idejas, ko īstenot 2018.gadā

 

Ja var ticēt žurnāliem un pasaules vadošajiem koloristiem, tad tieši šie toņi 2018.gadā ir/būs pieprasītākie. Uzdrīksties atšķirties un eksperimentēt!

Holivudas opāls

„Holivudas blondā klasika” joprojām ir modē, taču šajā sezonā tā iegūst īpašu, gandrīz mistisku, mirdzumu. Iegūt šo mainīgo opāla toni nav nemaz tik vienkārši, jo ir jāsajauc daudz pasteļtoņu, kuri arī piešķir matiem mainīgo un mirdzošo efektu.

Zeltītais un medus blondais

Šis ir lielisks variants tiem, kas ir noguris no „vēsajiem” platīna un pelnu krāsas matiem, bet grib saglabāt gaišumu un sekot līdzi modes aktualitātēm. Un vispār, pavasarī un vasarā zeltīti blondais ļoti labi iederēsies.

Rozīgi medus blondais

View this post on Instagram

Revenge in the air makes my lungs sick

A post shared by breanne (@skeletonjar) on

2017.gadā modē bija rozā mati. 2018.gadā tas tiek papildināts ar medus blondo. Siltie zemeņu toņi izskatās dabiskāk un maigāk.

Kazeņu krāsa

Šī ir tiešām karsta tendence, jo viss, kas saistās ar violeto krāsu, šogad ir modē. Dziļais un noslēpumainais kazeņu tonis izskatīsies īpaši labi, ja pielietos to ombre vai balayage tehnikā. Ja tu esi gatava vēl drosmīgākiem eksperimentiem, „kazeni” papildini ar vēl citām krāsām pēc savas gaumes.

Karameļu ombre

Dziļie un tumšie toņi ir aktuāli vienmēr, bet šogad tos būtu vērts „atšķaidīt” ar biezas karameles toni. Tādējādi matiem var piešķirt vieglumu un rotaļīgumu. Pie tam, nav svarīgi, kāda ir matu pamatkrāsa: karameļu ombre izskatīsies labi gan uz melniem, gan rūsganiem matiem.

Oranži mati

https://www.instagram.com/p/Bg2ZwnZFkQq/?tagged=orangehair

Pirmajā brīdī oranža matu krāsa varētu šķist biedējoša, taču nav nemaz jākrāso tajā krāsā visi mati, lai varētu justies stilīgi. Arī ombre lieliski nostrādās. Spilgtās šķipsnas piešķirs tēlam odziņu!

Ekstrēmi sarkanais

Vēl spilgtāka krāsa pašiem drosmīgākajiem! Dod priekšroku sulīgiem toņiem un esi pamanāma!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.